Hacıeyüpoğlu: “Kardeşliğimiz Daim Olsun”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Kutlu Doğum Haftası Programına katılan AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, “Kutlu Doğum Haftası ve mübarek Regaip Kandilinin ümmet coğrafyasının birliği, dirliği, huzur ve selametine vesile olmasını diliyorum. Kardeşliğimiz daim ve baki kalsın” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Akyazı İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Etkinliğine katıldı. Akyazılıların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda Hz. Muhammet (s.a.v) Kuranı Kerim tilavetleri, ilahiler ve asrı saadet dönemini anlatan kısa piyesler ile anıldı.

Birbirimize Emanetiz

Müslüman şuuru ile yol almanın ümmet coğrafyası için gerekliliğine değinen Hacıeyüpoğlu, “Peygamber Efendimizin dünyaya taşıdığı hak, adalet, barış ve hukuk birlikte yaşama ahlakımızın en önemli nüveleridir. Kutlu Doğum Haftası ve mübarek Regaip Kandilinin ümmet coğrafyasının birliği, dirliği, huzur ve selametine vesile olmasını diliyorum. Kardeşliğimiz daim ve baki kalsın. Dünya bize,biz de birbirimize emanetiz” diye konuştu.

_MG_0805 _MG_0845 IMG_0872

Hacıeyüpoğlu: “Kardeşliğimiz Daim Olsun”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir