Halk Konseri Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haftalar öncesinden hazırlığı yapılan halk konseri gerçekleşti.

Sakarya’nın Akyazı İlçesinde Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleşen Halk Konseri Kılıçoğlu Düğün Sarayında Akyazılı Sanatçılar Kenan Certel, Yaşar Kırlak, Fikret Kartal, Şükrü Karasakal, Ferhat Bektaş, Aydın Can, Mustafa Bayram, İhsan Bayrak, Emrah Baylan,Ergün Yazıcı seslendikleri  eserlerle geceye katılan sanatseverlere keyifli saatler yaşattılar.
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Halk Konserine iştirak eden sanatseverlere “İlçemizde Sanat’a da destek  ve öncü olacağız Akyazı’nın yetiştirdiği başarılı müzisyenleri Akyazı halkı ile buluşturmak ve Sosyal ve Kültürel çalışmalarda da öncülük ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Buradan bayan misafirlerimize müjde vermek istiyorum 8 Mart Kadınlar Gününde kadınlar matinesi düzenleyeceğiz” dedi.

Halk Konserine destek olan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a Kenan Certel sanatçılar adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Kılıçoğlu düğün sarayında 3 saat süren programda başta protokol mensupları ve vatandaşlar gecenin sonuna kadar sanatçılara parçalarında eşlik ettiler.

 

Halk Konseri Yoğun Katılım İle Gerçekleşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir