Harunustaspor Şampiyonluk Aşkına 5-2

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya 2.Amatör Akyazı gurubunda mücadele eden Harunusta spor dün akşam Akyazı suni çimde Çatalköprü sporu ağırladı.Mücadelenin ilk yarısı gol düellosuna sahne olurken Harunusta spor devreye 3-2 önde girdi.Maçın ikinci yarısında da 2 gol daha bulan ev sahibi  mücadeleden 5-2 galip ayrılarak zirvede yerini ve liderliğini pekiştirdi.

Karşılaşmanın hakeminin maçın hemen başında kalecinin elle topa sahip olmasına penaltı çalması Çatalköprüsporun büyük tepkisine neden oldu.Maçın son dakikalarında Çatalköprü sporlu Yunus Çeçen belinden sakatlanarak saha kenarında bir süre yatarken maç sonu ambülansla Hastaneye kaldırıldı.

Karşılaşma öncesi Geçen hafta vefat eden Erenlersporlu ve Kumköprü sporlu futbolcu arkadaşları için sahaya acınız acımızdır yazılı pankartla çıkan Harunustasporun bu hareketi alkışlanırken her iki takım ve hakemler pankart önünde resim çekildiler ve maç önceside 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Stat:Akyazı Suni

Hakemler:Z.Bilal Yıldırım *Mehmet Çelik***Mesut Öztürk**

Harunustaspor: Yasin***Emirhan**Ömer***Fatih**İlyas***İbrahim**Oğuz***Mesut***Enes***Furkan***Hamza***İslam**Hasan**Cengizhan**

Çatalköprüspor:Esat***Mehmet**Emir***Mustafa**H.İbrahim**Ahmet**Yunus**Hakan***Rıdvan***Ethem***İlyas***

Goller:Dk 3-40 ve 75 Enes-44 İlyas,65 Hamza Harunusta,Dk 7 İlyas Dk 21 Rıdvan Çatalköprü

Kırmızı Kart:Dk 40 Mustafa Çatalköprü

 

 

 

Harunustaspor Şampiyonluk Aşkına 5-2

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bu maçta şike var

    Cevapla
  2. 1 Mayıs 2017, 15:11

    Maç satilmiştir

    Cevapla