Hasan Engin Eroğlu;Vatandaş Aslında Kararını Verdi Ama…..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
İlçemiz Akyazı’nın sevilen ve sayılan isimlerinden Hasan Engin Eroğlu kendi sosyal medya sitesinden gündeme dair bir paylaşım yaptı ve önemli noktalara değindi..
İşte O paylaşım….
Genel seçimlere üç aydan daha az bir zaman kaldı. Vatandaş aslında kararını verdi. Sadece kafasındaki şüpheleri gidermek istiyor. Daha adayı bile belli olmayan her kafadan bir ses çıkan 6’lı masaya hiç güvenmiyor ama tepki için vermek isteyenler de var. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvende bir sıkıntı yok. Dün yaptı bugün de yapar diyor. Sıkıntı temsil etsin diye Ankara’ya gönderilenlerde. Seçmeni unutanlarda, bir iki bayram ve özel gün mesajı ile beş seneyi dolduranlarda, telefonu açmayanlarda, sonradan dönmeyenlerde, mesaja cevap vermeyenlerde, kısacası bir sene önce Antalya’da selde zarar gören bir teyzenin evini bitti mi diye valiye sormayı unutmayan, konutuna Bursa’dan bir sepet sebze getiren Mehmet amcayı sahurda teşekkür etmek için arayan ve tam yirmi üç dakika konuşan, onca iç ve dış sıkıntılılar varken halkının her dediği ile  ilgilenen hatta son kararlarla yılların sorunun çözen bir dünya liderini gereği gibi temsil edemeyenlerde. Herkes düşmüş bir şeylerin peşine. Yapışılmış Reisin paçalarına gidiyorlar. Bu adam yoruldu acaba ne duruma düşer, vatandaş sıkıntıda nasıl yükü alalım, söz verdik ne yaparız diye dertlenen yok!…
O sebeple bu seçimde Milletvekili seçerken bu kriterlere dikkat edilmesini istiyor vatandaş ve çok haklı!…
Varlığına varlık katan, etrafına kazanç sağlayan, mevkisine mevki katan, dava bilinci olmayan, kendisiyle ilgilenmeyenleri istemiyor.
Yoksa Reis çok ama çok seviliyor…
Ben kim olarak yazdım!
Bu davanın kurucusu ama önce neferi, hadimi ve kapı bekçisi…
Hasan Engin Eroğlu;Vatandaş Aslında Kararını Verdi Ama…..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir