”Haydi Akyazı Spora” Spor Okulları İçin Geri Sayım Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor Okulları için geri sayım başladı. Biz Hazırız. Sizleri bekliyoruz ?

Haydi Akyazı Spora

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 05-18 yaş grubundaki gençler için, 20 farklı branşta Spor Merkezlerinin açılışı gerçekleştirilecek.

Ne amaçlanıyor
01 Temmuz 2021 tarihinden sonra açılması planlanan Spor Merkezlerine bağlı Yaz Spor Okullarında çocukları ve gençleri spora kanalize etmek, spor yolu ile onları kötü alışkanlıklara karşı korumak ve uzak tutmak, ruhen ve bedenen sağlıklı vatanını ve milletini seven, hoşgörülü arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi-güzeli takdir edebilen, başkalarına karşı saygılı, işbirliği yapan, kendini kontrol edip kurallara uyabilen bir nesil yetiştirebilmek ve spor kulüplerine yeni sporcular kazandırmak amaçlanıyor.

Akyazı’da Zirve
İlimizde sporu en çok seven ilçelerden olan ve öğrenci nüfusu bakımından Sakarya’nın en çok öğrenci nüfusuna sahip olan Akyazı İlçesinde, yeni dönem öncesinde büyük bir hareketlilik var. Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun; “Pandemi nedeniyle uzun bir zamandır, öğrencilerimize doğru dürüst spor yaptıramamanın üzüntüsünü yaşadık. Yeni dönem çalışmalarımızı da temizlik ve sağlık kurallarına uyarak 01 Temmuz 2021 tarihi itibariyle başlatmış olacağız dedi. Akyazı Kaymakamımız Yakup Güney’e, Akyazı Belediye Başkanımız Bilal Soykan ve Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Recep Özdemir’e teşekkür ediyoruz. Akyazı’da ortaklaşa düzenleyeceğimiz Spor Okullarına tüm öğrencilerimizi kayıt yaptırmaya davet ediyorum.

Kayıtlar Ücretsiz
05-18 yaş gruplarından herkesin ücretsiz olarak kayıt yaptırabileceği ve uzman antrenör, çalıştırıcı ve yöneticilerin desteği ile yıl boyu devam edecek olan İl Spor Merkezlerinde şu branşlarda kurslar açılacak: Atletizm (Burak Erdem), Badminton (Gözde Yüce), Basketbol (Özlem Er), Bisiklet (Ali Kadir Uyar), Bocce (Faik Dursun Öztürk) , Futbol (Ozan Pirinç, Ömer İkinci ve Şener Dönmez), Güreş (Kamil Özdağ , Ertuğrul Sayılı ve Fatih Özdağ), E- Spor (Numan Özdemir), Halk Oyunları ve Drama ( Buse Ancak), Hokey (Rüstem Boybeyi) , İzcilik (Numan Avcı), Judo (Neslihan Can), Karate (Sezai Yolcuoğlu), Kick Boks ( Sercan Demirci), Masa Tenisi (Abdurrahim Karaasan) , Modern Pentatlon (Burak Erdem), Okçuluk ( Lokman-Melike Gözütok, Sezai Yolcuoğlu ve Ulvi Ancak), Taekwondo (Aydın Demiröz) ,Tenis (Ahmet-Serap Zengin), Voleybol (Ayhan Muşmuloğlu, Enes Tekin ve Ramazan Hacıeyüpoğlu)

 

”Haydi Akyazı Spora” Spor Okulları İçin Geri Sayım Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir