Haydi Çocuklar Camiye Projesinin Kayıtları Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Server Gençlik’ten ‘Haydi Çocuklar Camiye’ projesi

Server Gençlik ve Server Genç Hanımlar tarafından her yıl “Haydi Çocuklar Camiye” olarak büyük ilgi gören projeye kayıtlar başladı.

Haydi Çocuklar Camiye Projesinin Kayıtları Başladı

Namazını Kıl, Puanları Topla, Ödülünü Al sloganıyla projemizi büyük bir heyecanla başlatmış bulunuyoruz.

Çocuklar camide veya evinde namazlarını kılarak hediyelerini kazanacak!

www.haydicocuklarcamiye.com sitesinden kayıt yapılıyor ve çocuklar namazlarını kıldıkça sistemden kendileri işaretliyor. Katılımcılara tam güven duyuyor ve kontrol mekanizmalarını kendi iç dünyalarına bırakıyoruz.

Binlerce çocuğa proje sonunda çekilişle sürpriz hediyeler veriyoruz. Ayrıca önceden duyurusu yapılacak bazı vakitlerde camide cemaatle namazlarını kılanlar arasından çekilişle sürpriz hediyeler vereceğiz.

Projeyi tanıtmak ve gönüllüsü olmak çok kolay; hedef kitlesine sahip akraba, komşu, iş arkadaşı, öğrenci vb. herkese duyuruyu ulaştırabilirsiniz. Ayrıca katılımcı çocuklar için hediye sponsoru olabilirsiniz.

  “Haydi Çocuklar Camiye” projesinin hedefi nedir?

Dünya hayatının bir sınav, bir hayır yarışı olduğuna, bu dünyada vereceğimiz son nefesten sonra başlayacak olan sonsuzluk âlemindeki yerimizin, bu yarışmanın sonucuna göre şekilleneceğine inanıyoruz. Haydi Çocuklar Camiye projesi ile de çocuklarımızı bu sınava hazırlamayı hedefliyoruz. Yarışmanın içeriği, çocuklarımızı büyük ve zorlu sınavdan hakkıyla çıkabilmeleri için ibadetin anlamını, iç huzurun önemini, dini bilgiler edinmenin kıymetini idrak edecekleri bir süreç olarak tasarlanmıştır. Bir eğitim döneminin sonunda karneyle birlikte takdir belgesinin verilmesi gibi, bir yarışmanın sonunda dereceye girenlere ödüllerin verilmesi pedagojik açıdan birbiriyle benzeşmektedir. Haydi Çocuklar Camiye projesi, salt bir yarışma olmayıp deneyimleme eksenli bilgi ve tecrübe edinme etkinliğidir. Deneyimleme, deneme ile bilginin aynı anda elde edilmesidir. Çocukların doğrudan gerçek ortamda bir deneyimleme yapması, öğrenmenin kalıcı olmasına ve benimsenmesine katkı sağlamaktadır. Oyunlaştırma ise, bilgi ve tecrübe edinmek amacıyla, oyun unsurlarının ve oyun duygusunun gerçek hayattaki süreçlere uyarlanmasıdır. Oyunlaştırmak, herhangi bir konudaki yanlış algıyı değiştirerek veya doğru algıyı pekiştirerek, tutumların içselleştirilmesine katkıda bulunmaktadır.

Kayıt Tarihi: 10-30 Ocak 2022
Yarışma Tarihi: 28 Ocak – 04 Şubat 2022
Katılım Yaşı: Yaş sınırı yoktur. Çekilişle ödül kazanma hakkı 6-13 yaş arasını kapsamaktadır.

Kayıt ve Detaylı Bilgi: https://haydicocuklarcamiye.com/

Takipte Kalınız! https://instagram.com/cocuklarcamiye?utm_medium=copy_link

HÇC Proje Koordinatörlüğü

Haydi Çocuklar Camiye Projesinin Kayıtları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir