Hayra Davet ”Kalem Tutan Eller Isınsın”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Kalem Tutan Eller Isınsın”

Afrin’de çetin kış şartlarında yakacak ve soba olmadığı için sınıflarında üşüyen öğrenciler için bağış kampanyası başlatıldı. “Kalem Tutan Eller Isınsın” sloganıyla başlatılan kampanya ÖNDER ve Deniz Feneri Derneği tarafından yürütülüyor.

Suriye’deki iç savaştan dolayı sınır bölgelerde hayata tutunmaya çalışan muhacir çocuklar, eğitim hayatlarını zor şartlar altında sürdürmeye çalışıyor. Çadırlarda ve prefabrik konutlarda yer alan sınıflarda eğitim gören öğrencilerin en büyük ihtiyaçlarından biri ise ısınma.

Sınıflar ısınsın, yürekler ısınsın

ÖNDER ve Deniz Feneri ortaklığında başlatılan “Kalem Tutan Eller Isınsın” bağış kampanyasında, öğrencilerin sıcak bir sınıfa kavuşturularak daha iyi şartlarda eğitim almaları hedefleniyor. Projeye destek olan kişilerin ulaştırdığı bağışlarla soba ve yakıt ihtiyacı karşılanarak çocuklar daha sıcak ve huzurlu bir ortama kavuşturulmuş olacak. Zorlu kış şartlarında sıcak sınıflarında eğitimlerine devam edecek.

Yakıt desteği bekliyorlar

Her iki kuruluş adına yapılan açıklamada, zor şartlar altında eğitim hayatlarını sürdürmeye çalışan öğrencilere destek çağrısında bulunuldu. Çalışmanın detayları da açıklandı. Buna göre kampanyaya katılmak isteyen hayırseverler, Yakıt Destek Paketine 400 TL bağış yaparak soba ve mazot yardımına destek olabilecek. Dilerse Soba Yardımına 800 TL bağışta da bulunabilecek. SMS ile yardım için de İYİLİK yazıp 5560’a göndererek 10 TL bağış yapabilecekler.

Kampanyaya destek olmak için

Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Ziraat Katılım Bankası/ Fatih Şb.

TR58 0020 9000 0000 9999 0000 83

Hayra Davet ”Kalem Tutan Eller Isınsın”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir