HEM Usta Öğreticilerden Muammer Düzcana Yemekli Veda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HEM Usta Öğreticilerden Muammer Düzcan’a Yemekli Veda.

Akyazı Halk Eğitim Müdürü Dursun Ali Yaman ,Müdür yardımcısı Yusuf Mataracı ve Halk eğitim Usta Öğreticileri geçtiğimiz günlerde kurumdaki görev süresi biten ve Konuralp İlk Okulunda müdür yardımcılığı görevine başlayan Muammer Düzcan’ı ilçemizde yeni açılan Olivia Kafe Restoranda düzenlenen  veda yemeğinde ağırladı.

Yemekte bir konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Dursun Ali Yaman;Kurumumuzda uzun yıllar birlikte çalıştığımız ve başka bir kurumda göreve başlayan Muammer hocamızla toplu son bir yemek yemek hem’de Usta öğretilerimizle tekrardan bir araya geldik.

Çok güzel geçen yıl sonu sergimizin ardından yine çok güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmanın sevinci ile arkadaşlarımızla birlikte sevgi ve ayrılık nişanesi olarak kurum adına kendisine hazırlamış oldukları hediyeyi ve çiçeği takdim ederken yaptıkları hizmetleri için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz ve yeni görev yerinde başarılar diliyoruz dedi.

Yaman ayrıca bizleri en iyi şekilde ağırlayan Olivia Kafe Restoran işletmesine ve çalışanlarına kurumumuz adına teşekkür ediyorum dedi.

 

HEM Usta Öğreticilerden Muammer Düzcana Yemekli Veda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir