Hendeğe Sağlık Kampüsü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hendek’te yapılmakta olan 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Hendek Devlet Hastanesi’nin tamamlanmasının ardından kampüs alanına Sağlık Meslek Lisesi yapılacak.

Stratejik yer de

Hendek’te yapılmakta olan 100 yataklı Hendek DevletHastanesi inşaatı hızla devam ediyor. 100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi sözünü veren Başkan İnci, girişimleri sonucu Hendek’e tam donanımlı modern bir hastane kazandırılması, sözünü yerinegetirmenin mutluluğunu yaşıyor. Yeni Hendek Devlet Hastanesi D-100 ile TEMOtoyolu arasında olması nedeni ile de bölge de meydana gelebilecek trafikkazaları için de ayrı bir önem taşıyor.

30 milyon TL

100 yataklı Hendek Devlet Hastanesi için, Hendek BelediyeBaşkanı Ali İnci,  AK PartiMilletvekilleri Şaban Dişli, Recep Yıldırım, o dönemki AK Parti İlçe BaşkanıŞenay Sakal ve Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Akın Kaya ile birlikteeski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret ederek hastane talepleriniiletmişlerdi. TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilen 100 yataklıDevlet Hastanesi’nin iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal olmasıbekleniyor.

Sağlık Meslek Lisesi geliyor

30 metre genişliğinde 3 km uzunluğundaki şehirbağlantı yolları Hendek Belediyesi tarafından açılan 100 yataklı Devlet Hastanesi’nin tamdonanımlı ve modern bir hastane olacağı belirtildi.Hendek’te yapılacak olan Sağlık Meslek Lisesi’nin ihalesinin kısa süre de yapılacağını belirten İnci, buranın bir sağlık kampüsü haline geleceğini söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sözlerine şöyle devam etti:  ”Halkımıza karşı verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hükümetimize yapılan yatırımlar için teşekkür ediyoruz. Sağlık Meslek Lisesi’nin ihalesinin de kısa sürede yapılması ile çocuklarımız tam donanımlı bir okulda eğitim görecekler. ”Diye konuştu.

Hendeğe Sağlık Kampüsü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir