Hendekspor 3.Lige Merhaba Dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hendekspor 3’üncü ligde..
Bölgesel Amatör Lig’deki Sakarya temsilcilerinden Hendekspor play-off finalinde Düzce ekibi Çilimli Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek 3’üncü Lig’e yükseldi.
MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Sakarya’da oynanan grup müsabakalarını lider olarak tamamlayan Hendekspor play-off çeyrek finalinde Dudulluspor’u 2-1, yarı finalde Bağcılarspor’u 2-1’lik skorlarla eleyen temsilcimiz finalde karşılaştığı Çilimli Belediyespor’a da acımadı. Lacivert Mavililer Yalova Atatürk Stadı’nda karşılaştığı Çilimli Belediyespor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen son dakikalarda bulduğu penaltı golü ile eşitliği sağladı.

UZATMALARDA COŞTUK

Bu golle mücadleyi uzatmalara götüren temsilcimiz uzatma dakikalarına adeta fırtına gibi başladı. Berkay’ın 92 ve 94’de attığı iki golle 3-1 öne geçen Hendekspor ilk uzatma devresinin son anlarında Muhammet’in golü ile adeta 3’üncü Lig’e merhaba dedi.

17 YILLIK HASRET

2003-2004 Sezonunda Sapancaspor’un 3.Lig’den düşmesi ile profesyonel liglerde tek temsilcisi Sakaryaspor olan Sakarya, 17 yıl aradan sonra ilk kez 3.Lig’e bir takım çıkarmanın sevincini yaşıyor.

HENDEKSPOR: 4

ÇİLİMLİ BLD: 1

STAT: Yalova

HAKEMLER: Hasan Avcı* Fatih Söyler* Muratcan Ilgaz**

HENDEKSPOR: Bülent*** M.Burak*** Ahmet*** Hakkı*** Onur*** Kartal*** Kerim** (Onur**) Hakan** (Muhammet**) Emrah*** (Emre**) Halil** (Berkay***) Burak*** (Mustafa**)

ANTRENÖR: Talip Toprak

ÇİLİMLİ BLD: Ramazan** Ercan** Batuhan** (Ahmet*) Adem* Erkan** (Fatih*) Fatih* Azat** (Burak*) Mustafa* A.Burak*** Bünyamin (KK) Mert** (Yiğit**)

ANTRENÖR: Nedim Akbulut

GOLLER: Dk.47 A.Burak (Çilimli BLD), Dk.88 Emrah, Dk.92-94 Berkay, Dk.105 Muhammet (Hendekspor)

KIRMIZI KART: Dk.110 Bünyamin (Çilimli BLD)

 

Hendekspor 3.Lige Merhaba Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir