İlçe Protokolü Çarşı İçindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İLÇE PROTOKOLÜ ÖMERCİKLER MAHALLESİNDE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ.

10 Kasım Atatürk’ü anma töreni sonrasında Belediye Başkanımız Bilal Soykan, ilçe protokolümüz ile birlikte Ömercikler mahallesi güzelleştirme çalışmalarını yerince inceledi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yakup Güney, Akyazı Belediye Başkanımız Sayın Bilal Soykan, Akyazı Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ufuk Turan, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan Fehmi Talay, İlçe Jandarma Komutanı Sayın J.Tğm. Emre Gündüz, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Mesut Ekrem ile birlikte İlçemiz Ömercikler mahallesi güzelleştirme çalışmalarını yerinde incelediler.

Saski ekiplerince Su şebeke hattı ve kanalizasyon hattının değişimi,  Agdaş Ekiplerince yeni Doğalgaz hattının döşenmesi ve mevcut hatların bakım onarımları, Türk Telekom ekiplerince mevcut internet ağının güçlendirilerek fiber alt yapıya geçirilmesi ve Akyazı Belediyesi tarafından da alt yapı güçlendirme çalışmaları kapsamında yeni yağmur suyu hattı, yol ve kaldırım çalışmaları kapsamında dekoratif kilitli parke, bordür, Sıcak asfalt çalışmalarının yapılacağı Ömercikler mahallesinde tüm ekiplerin koordineli bir şekilde süratle devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Protokolü çalışmaları oldukça beğenerek sahadaki ekiplere kolaylıklar dilediler.

İlçe Protokolü Çarşı İçindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir