İlçe Sağlık Müdüründen 60 Yaş Üzeri Çiftlere Aşı Çağrısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü, aşısı sisteme tanımlanmış olan 60 yaş üzeri vatandaşlarımız eşleri ile birlikte randevu alarak aşılarını olabileceklerini açıkladı.

Ayrıca bazı risk grupları (morbid obez, malign tümörü olan kanser ve diyaliz hastaları, down sendromu olan vatandaşlarımız ve immuno supresif tedavi alanlar ) dahil edildi.
65 yaş üzeri vatandaşlar için aşılamanın devam ettiğini, aşılamaya büyük rağbet olduğunu belirterek aşı için randevu alınmasını istedi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, hasta olmamanın ya da hastalığı ağır atlatmaktan kurtulmanın tek çaresinin aşı olduğu vurgulandı.
60 yaş ve üzeri kişilere covid-19 aşısının ücretsiz olarak uygulandığı hatırlatılan açıklamada; ” Ücretsiz aşıya ulaşmak için tek yapılması gereken 182 veya mhrs üzerinden aile sağlığı merkezi ya da hastaneye randevu almak. Ayrıca yatalak veya engelli olan 60 yaş üstü vatandaşlar 444 7 182’den evde aşı için talep oluşturabilirler.
Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü dağlık köylerde yer alıp ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızın aşısız kalmaması için çalışmalarına devam ediyor. Aşılanmış birey sayımızı arttırarak Akyazı da Covid 19 ile mücadelemize devam edeceğiz dedi.

İlçe Sağlık Müdüründen 60 Yaş Üzeri Çiftlere Aşı Çağrısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir