İlçe Spor Müdürlüğünden Din Görevlilerine Pastalı Ve Çiğ Köfteli Kutlama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik Spor’dan Diyanet Mensuplarına Din Görevlileri Haftası Sürprizi..
Akyazı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün Din Görevlileri Derneği işbirliğiyle düzenlediği voleybol turnuvasına  Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü yönetimi, çalışanları ve genç sporcuları tertip ettikleri sürprizle katıldılar.
Her yıl kutlanan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası, bu yıl çarpıcı anlara sahne oldu.
Gündüz Akyazı Müftülüğü’nü ziyaret eden Akyazı Gençlik ve Spor İlçe teşkilatı akşam da Din Görevlileri arasında oynanan voleybol müsabakasına ilahiler eşliğinde, ellerinde Diyanet İşleri Başkanlığı arması süslemeli özel yapım bir pasta ve çiğ köfte ikramıyla sürpriz bir giriş yaptılar.
İlçe Spor müdürü Adem Altun;Hocalarımızın haftasını tebrik edip her zaman halkla iç içe olup özel günlerinde hatırlanması gereken diyanet mensuplarının sporda da yanında olduklarını belirterek Camiler ve din görevlileri haftasını kutladı.
Akyazı Din Görevlileri Derneği Başkanı Engin Ömürlüde;Tüm Hocalarımız adına spor müdürlüğünün bu nazik ziyareti ve tatlı sürprizinden  dolayı teşekkür ediyoruz dedi.
Akyazı Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü basın grubu da yaptığı açıklamada;kıymetli hocalarımızın Din Görevlileri Haftalarını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz dediler.

İlçe Spor Müdürlüğünden Din Görevlilerine Pastalı Ve Çiğ Köfteli Kutlama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir