İlçe Tarım Müdürü Murat Özerden Duygulandıran Ayrılık Mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

935496_114617948745371_1622132098_nDeğerli mesai arkadaşlarım,Kıymetli Akyazılılar, basınımızın seçkin temsilcileri. Bu bir veda konuşması olacak. 2000 yılında Akyazı İlçesi’nde Mühendis olarak göreve başladım. 2002 yılından bugüne kadar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü Vekaletten yürüttüğüm görevimden ayrılıyorum. Başı dik, vicdanı hür olarak. Gün ola harman ola! Her gece iki gündüz arasındadır! Kimler geldi kimler geçti bu makamlardan. Her sabah dünya yeniden kurulur, her sabah taze bir günün başlangıcıdır Yarınlara ümitsiz bakmıyorum. Tünelin sonunda ışık var. Baki kalan, gök kubbede hoş bir sada imiş. Değerli arkadaşlarım, zor da olsa çalışma hayatımda yanlışlıklara karşı boyun eğmemeye gayret ettim. Çünkü düşündüm kî, Ben yanmasam sen yanmasan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. Değerli arkadaşlar, hiç arzu etmemiş olmama rağmen aranızda bazı kişileri rencide etmiş, kırmış, öfkelenmiş ya da öfkelendirmiş olabilirim. Bu yüzden hepinizle helalleşmek istiyorum, hakkınızı helal edin. Ben de hakkımı hem size hem de Akyazılılara helal ediyorum.

Umuyorum ki bu veda konuşması, yeni bir hayatın kapısını aralıyor.Bu yüzden gözlerimde yaşlar değil, umut ışıkları var. Biliyorum ki bir gün bir başka yerde mutlaka buluşacağız. Bütün çalışma arkadaşlarıma beni görev süresince yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Başka bir mekanda bile olsak el ele yolumuza devam edeceğiz.
Görev yaptığım süre içinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım kimseler varsa bunlardan tekrar özür diliyorum. Kimseye kırgın değilim. Sözlerimin sonunda, çalışmalarımızda bizden desteklerini esirgemeyen başta şu andaki Kaymakamımız olan Sayın Kamuran Mustafa BALLI Beyefendiye, Belediye Başkanımız Hasan AKCAN Beyefendiye, sırasıyla görev yaptığım süre içerisinde Kaymakamlarımızdan Sayın İstanbul Vali Yardımcısı Cemaleettin ÖZDEMİR Beyefendiye , Giresun Valisi Sayın Hasan KARAHAN Beyefendiye, Merkez Valisi İbrahim ÖZÇİMEN Beyefendiye, Fatsa Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı Beyefendiye, Akyazı Eski Belediye Başkanımız Sayın Yaşar Yazıcı Beyefendiye, bu süre içerisinde görev yapan daire Müdürleri arkadaşlarıma ,özellikle kadastro şefliğinden beri tanıdığım 15 yıllık dostum olan ve şu anda Akyazı Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten olan Ünal GÜNDÜZ ve eski İlçe Özel İdare Müdürü olan Cengiz BİLGİN ağabeyime, Müdürlüğümüzde Mühendis olarak görev yapan ve aynı zamanda eşim olan Aslı Özer’e çalışma arkadaşlarıma, Köy ve Mahalle Muhtarlarına, alın teri ile kazanan ve 70 milyon insanımızı ve 20 milyon turistleri besleyen çok kıymetli çiftçilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Benden sonra görevi devralacak olan arkadaşlarımın bayrağı çok daha yükseklere taşımalarını ve barış içerisinde yarışmalarını diliyorum. Bu duygular içinde hepinize tekrar en derin hürmetlerimi sunuyorum. Hoş kalın, hoşça kalın, Allah’a emanet olun.

11219155_367169980156832_9048703086138613342_n

İlçe Tarım Müdürü Murat Özerden Duygulandıran Ayrılık Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir