İlker Kaleli’den Duygusal Paylaşım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Poyraz Karayel dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli, diziden son bölümde ayrılan Özkan Uğur hakkında duygusal bir paylaşımda bulundu.

Poyraz Karayel dizisinin sevilen başrol oyuncularından olan İlker Kaleli, özellikle son dönemlerde göstermiş olduğu performansla birlikte göz doldurmuş ve kendi kişisel kariyeri açısından da oldukça başarılı bir dönemeçten geçtiğini tüm izleyenlere göstermişti. Sevilen oyuncu İlker Kaleli, Poyraz Karayel dizisinde yaklaşık 2 ay kadar oynayan ve Adil Topal’ın sahte karakterini canlandıran son olarak da diziden senaryo gereği ayrılmak zorunda kalan Özkan Uğur hakkında bir paylaşımda bulundu.

Kaleli paylaşımında: “Guleryuzunu, cilginligini, insanligini, yaraticiligini, sanatciligini hep duyar bilirdik de… Sanki hayatimin her doneminde yanimdaymis gibi, hani kaldigin yerden devam edersin ya, oyle bir girdin, oyle bir tuttun ki… bir sarildik, bir hasret giderdik derken , kac kere kahkaha attirdin, kac kere gozgoze gelip gulmemizi tutmaya calisirken dayanamayip patladik inan hatirlamiyorum. Su kisacik zamanda bile unuttugum ne cok sey hatirlattin bana. Dostlugundan ayri, agabeyliginden ayri, muzisyenliginden, oyunculugundan ayri tat aldik… Poyraz karayel’e kattigin hersey icin sonsuz tesekkurler… Aramizdan bir @ozkanugur gecti… Tesekkurler omurluk dost, guzel agabey…” diyerek elveda konulu bir metin ele aldı ve usta oyuncu Özkan Uğur’a teşekkürünü sundu.

sa

Dizide Sahte Babası Rolündeydi

İlker Kaleli’nin dizide yer aldığı Poyraz karakterinin babası olan Adil Topal’ı bir süre sahte bir kimlikle canlandıran Özkan Uğur’u geçtiğimiz bölümlerden birinde Poyraz bir numara yaparak vurmuş ve farklı bir oyunla birlikte hayatta kalmasını sağlamıştı. Babasına nihayet ulaşan Poyraz için durum hiç de hedefe ulaşılmanın verdiği sevince boğulacak vaziyette değildi.

İlker Kaleli’den Duygusal Paylaşım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir