İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıldönümü Akyazıda Coşkuyla Kutlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıldönümü Akyazıda Coşkuyla Kutlandı

AKYAZI İmam Hatip Okulunun önderliğinde ve Akyazı İmam-hatip Lisesinin desteği ile hazırlanmış olan“İmam Hatip Gecesi” programı dün akşam Akyazı Sosyal Gelişim merkezinde Polat Tosun Hocanın muhteşem sunumu ile gerçekleşti.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılırken Akyazı İmam-Hatip Lisesi 12 .sınıf öğrencimizlerden Muhammet Haşim’in Kuranı Kerim tilaveti ile devam etti.

Okul müdürü Muammer Yücelin selamlama konuşması, Türkçe Öğretmeni Fatih Aykutalp mihmandarlığında hazırlanan ”MİRAÇ “ konulu skeç gösterimi,Sinan Alemdar hocanın “ Dua” şiirini okun

ması,Mehmet Gürani Kocakavak hocanın mihmandarlığında hazırlanan  Tasavvuf Musiki Konseri ile son buldu.
Program sonunda Akyazı Gömlek firmasına okula vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür edilirken Akyazı Gömlek İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Şerife Özen hanımefendiye plaketi ve çiçeği ilçe milli eğitim müdürü Recep Özdemir tarafından takdim edilirken 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında tasavvuf musikisi ve hüsnü hatta alanlarında okula bir soluk getiren ,katma değer katan hocamız sayın Mehmet Gürani Kocakavak’a da plaketini belediye başkana yardımcısı Mehmet Çakmak takdim etti.
Programın sona ermesinden sonra günün anısına sahnede okul aile fotoğrafı çekilirken tüm katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür edildi.


 

İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıldönümü Akyazıda Coşkuyla Kutlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir