İstanbul Medipol Üniversitesinden Akyazı Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN OKULUMUZA ZİYARET

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu ve öğretim elemanları 27 Mart 2018 Salı günüUygulamakta olduğunuz 3+1 sistemi hakkında detaylı bilgi almak için okulumuzu ziyaret etti.

Sistem hakkında okulumuz müdürü Prof.Dr.Ahmet TUTAR bir sunum gerçekleştirdi. Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokullarında uygulanmakta olan 3+1 sisteminin temel amacı  belirli mesleklere yönelik   nitelikli insan gücü  yetiştirmek olan Meslek Yüksekokulları; geleceğimizin teminatı olan gençlerimize;   bilgi, beceri, davranış ve birlikte iş görme alışkanlığı   kazandırmak suretiyle hayata hazırlanmasında ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu   nitelikli insan gücünün   yetiştirilmesinde önemli bir yere sahiptir. Ülkemizin gereksinimi olan kaliteli meslek eğitimi almış, sorumluluk sahibi, üretken ve yetkin nitelikli eleman yetiştirmeyi amaç edinen Yüksekokul programlarında 4 yarıyıllık eğitim-öğretim, teorik ve uygulamalı olarak yürütülmektedir. Öğrencilerimizin 3 dönemini okulda ders 1 döneminin işletmelerde uygulamalı olarak eğitimlerini gerçekleştirmektedirler.

İşleyiş ve uygulamalarla ilgili olarak;

Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Görevlisi Aydın ŞENOL, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ersin KALKAN, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Emrah ARDA, Yüksekokul Sekreteri Yusuf ŞAHİNOĞLU tarafından bilgilendirme yapıldı.

Ziyarete Medipol Üniversitesinden; *Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu – Sosyal Bilimler MYO Müdürü, *Öğr. Gör. Türkan Batur Başar – Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı , *Gülşen Önderen – Sosyal Bilimler MYO – Yüksekokul Sekreteri, *Öğr. Gör. Tayyar Tepe – Sosyal Bilimler MYO Lojistik Program Başkanı, *Öğr. Gör. Nuri Gültekin – Sosyal Bilimler MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamaları , *Öğr. Gör. Ercan Karakeçe – Sosyal Bilimler MYO Dış Ticaret Program Başkanı katıldı.

İstanbul Medipol Üniversitesinden Akyazı Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir