İstiklal Marşının Kabulü Programına Yoğun İlgi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Kaymakamlığı ve Akyazı Belediyesi tarafından, İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. yılında Merhum İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anlamak ve İstiklal Marşı Nesli ile ilgili Kılıçoğlu Düğün Salonunda gerçekleştirilen ve Sosyal İletişimci- Yazar Fatih AKBABA’nın konuşmacı olarak katıldığı programa ilgi yoğundu.

Programda Mehmet Akif’in hayatı ve İstiklal Marşı’nın yazılışı ile ilgili kesitlere yer verilen bir konuşma gerçekleştirildi.

Programa Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Garnizon Komutanı Yzb. Mustafa Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili İshak Göz ve Akyazı Daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Manevi atmosferde gerçekleşen programda; Eyüp Genç Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Emir Taha Selman Merhum Mehmet Akif’in “UYAN” adlı şiirini, yine Eyüp Genç Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Semanur Cihangir Merhum Mehmet Akif’in “Azimden Sonra Tevekkül”, Eyüp Genç Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Ebubekir Kaya Merhum Mehmet Akif’in “Birlik” şiirini seslendirdi.

Sosyal İletişimci- Yazar Fatih AKBABA’nın Mehmet Akif’i Anlamak isimli sunumun ardından programa katılanlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

İstiklal Marşının Kabulü Programına Yoğun İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir