İzmir’de 6.6 Şiddetinde Deprem! Ege Ve Marmara’yı Salladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelen bir son dakika haberine göre; İzmir’de 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD, merkez üssü Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem İzmir’in yanı sıra Aydın, Muğla, Manisa, Denizli, Çanakkale, Bursa, İstanbul, Uşak, Kütahya, Bursa, Yalova, Tekirdağ ve Edirne’de de hissedildi. Depremle birlikte vatandaşlar yakınlarına bilgi vermek isteyince, operatörlerde yoğunluk oluştu. Hastaneler, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, alarm durumuna geçti.Anadolu Ajansı’nın geçtiği son dakika haberine göre; İzmir’de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem Ege ve Marmara bölgesinde hissedildi. AFAD’dan gelen son dakika haberine göre ise saat 14.51’de 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü İzmir Seferihisar olarak açıklanırken, depremin derinliği 16 kilometre olarak ölçüldü.

İzmir’i sarsan deprem ile ilgili önemli gelişmeler dakika dakika canlı blog haberimizde….

15.25: ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) depremin Ege Denizi’nde meydana geldiğini bildirirken büyüklüğünü 7.0 olarak duyurdu.

 

15.24: EMSC depremin büyüklüğünü 6.9 olarak duyurdu.

15.24: İzmir’in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İZMİR’DE YIKILAN BİNALAR VAR!

15.21: Deprem, Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi. Buca ve Bayraklı’da bazı binalar yıkıldı.

15.18: AFAD bölgede 4.8 büyüklüğünde iki depremin daha meydana geldiğini açıkladı.

15.13: AFAD Ege Denizi’nde 4.1 ve 4.2 büyüklüğünde artçı bir depremin daha gerçekleştiğini duyurdu.

15.12: Seferihisar Belediye başkanı İsmail Yetişkin, “Şu an için herhangi bir olumsuz açıklama gelmedi. Herkes telaştan dışarıda” dedi.

İzmir’de 6.6 Şiddetinde Deprem! Ege Ve Marmara’yı Salladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir