Judo Salonu Açılıyor !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor’a ve Sporcuya her zaman önem veren Akyazı Belediyesi sportif etkinlikler kapsamında Akyazı Belediyesine ait judo salonunu Akyazı Kapalı Spor salonu yanında 25 Aralık 2014 Perşembe günü saat 15.00 ‘te yapılacak açılışla hizmete başlatıyor.

Her yaştan insanın düzenli olarak yapması gereken sporun erken yaşlarda gençlerimize yönelimini sağlayabilmek özellikle genç neslin düzenli ve sağlıklı bir hayatın oluşabilmesi için spora alıştırmak, uyuşturucu, ve bağımlılık yapıcı her türde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, dikkat kontrolünü sağlamak, zeka arttırıcı etkinliklere teşvik etmek, sağlam ve dayanıklı bir vucüt yapısına sahip olmalarını sağlamak, çağın büyük bir sorunu olan obezite ve benzeri gibi her türlü hastalığa karşı spor yaparak korunmak amacıyla sportif etkinliklere hız veren Akyazı Belediyesi Judo salonu ile Akyazı Kapalı Spor salonu yanında 25 Aralık 2014 Perşembe günü saat 15.00 ‘te yapılacak açılışla hizmete başlatıyor.

Kendiside halen sporun içerisinde olan ve düzenli olarak spor yapan, spor’a ve sporcuya büyük önem veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan: “Sporun genç yaş gruplarında sorumluluk duygusunun yanı sıra, öfkeyi kontrol edebilme, saldırganlığı frenlemede göz ardı edilemeyecek etkisi vardır. Ayrıca dikkat dağınıklığının önüne geçilmesinde destek olur. Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla boşalttıkları için dersin başına oturduklarında daha verimli çalışır ve boşa vakit geçirmezler. Yaşıtlarına göre daha az hastalıklara yakalanır ayrıca, daha çabuk iyileşir. Takım ruhuna sahip oldukları için de yalnızlık hissetmez ve kendilerini dinleyecek bol zamanları kalır. Gençlik döneminde de bu çağın dinamizmini sporla değerlendirdikleri için alkol ve sigaradan uzak kalırlar. Gençliğin aşırı heyecanını spora aktarmak, olaylara yaklaşımlarda daha serinkanlı olmayı sağlar. Aynı zamanda gençler için çok gerekli olan kendine güven duygusu ve ifade yeteneği artar. Yediklerine, içtiklerine ve uykularına dikkat ettikleri için de iyi beslenirler. Sporun tüm yaş grupları için faydaları vardır. Spor’un böylesine faydası ve etkileri varken de bizlere düşen en büyük görev gençlerimizi spor’a teşvik etmektir. Bizde bu amaç uğruna İlçemize yeni bir spor salonu kazandırmak için Akyazı Kapalı spor salonu yanında Judo salonumuzu hazır hale getirdik ve 25 Aralık 2014 Perşembe günü saat 15.00 ‘te yapacağımız açılışımızla Judo salonumuzu hizmete başlatacağız” dedi.

2 6 5 4 3

Judo Salonu Açılıyor !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir