Kadın Muhtarla Mahallemize Yeni Bir Soluk

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Muhtarlık Halkla Devlet Arasında Bir Hizmet Köprüsüdür
Kadın Muhtar adayı Özlem Ayaz Ömercikler mahallesine yeni bir soluk getirmek hedefiyle uzun yıllar yaşadığı ve çok sevdiği mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.
1980 doğumlu ,evli ve iki erkek çocuk annesi olan Özlem Ayaz yaklaşık olarak 23 yıldır Akyazı Ömercikler mahallesinde ikamet etmekte..
Kadından Muhtar mı Olur ?
Güzel ülkemizde Kadınlardan Başbakanlık bile yapanların olduğunun altını çizen Ayaz kadınlardan neden Muhtar olmasın diyerek bu yaygın algıyı da yıkmak istiyor.
Daha Eşit ve Kapsayıcı Bir Mahalle Mümkün
Özlem Ayaz ;Mahallemi,komşularımı çok seviyor ve değer veriyorum.
Yaşadığımız mahallemizin çok daha fazlasını hakkettiği düşüncesi ve arkadaşlarımın da teşviki ile Ömercikler mahallesi Muhtarlığı’na adaylığımı koymuş bulunmaktayım.
Son yıllarda kadın muhtarlara olan güvenin ve sayılarının artışları,yaptıkları çalışmaların bir fragman olduğunu ,kadınlara güvenildiğinde ve inanıldığında neler yapabileceklerini de görmelerini istiyorum.
Devlet Ve Yurttaş arasında köprü olarak mahallemizdeki her bireyin asistanlığına talibim.
Ben kendi adıma yeri geldiğinde hamurumu da yoğururum,bulaşığımı da yıkar gerekiyorsa duvara dübeli de çakar ,çeşmenin contasını değiştiririm. Artık meslekleri cinsiyetlere ayırmamak gerektiğine inanıyorum.
Lütfen bana güvenin ve inanın. Abilerimin ablalarımın kız kardeşi, kardeşlerimin ablası olarak her daim hali hazırda olacağım. Mahallemin her sokağında iletişim halinde olup çözümler için birlikte istişare edeceğim,bundan kimsenin  şüphesi olmasın.
Ömercikler mahallesinin tüm fertlerinin bana inanmasını istiyorum.
Lütfen tanıdıklarınıza değil inandıklarınıza oy verin
Kadın Muhtarla Mahallemize Yeni Bir Soluk

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. ozlem hanimi tebrik eder yaninda olduğumuzu bilmesini isteriz.omercikler mahallesi olarak oylarımız size.yolunuz açık olsun.

    Cevapla
  2. Tanıdıklara değil güvendiklerinize oy verin demişsiniz insan zaten tanıdıklarına güvenir tanımadan nasıl güvenecez zaten

    Cevapla
    • 6 Şubat 2024, 16:49

      Emre kardeş,Emre abi hangisi iseniz☺️ Şöyle açıklayabilirim. Biz bu yola çıkarken bize şöyle dendi: insanlar genelde tanıdıklarına oy veriyor. Çevren ne kadar genişse kazanma ihtimalin o kadar yüksek. Yapar mı, yapabilir mi, onda o azim var mı? Diye sorgulamıyor malesef.! Bu nedenle dedim ki tanıdıklarınıza değil inandıklarınıza verin. Lütfen,bana inanın güvevin ve oy verin dedim. Anlatabildiğimi düşünüyorım☺️

      Cevapla
    • Valla çok tanıdık var ama güvenemiyorum ne gelirse tanıdıktan gelirmiş

      Cevapla
  3. ozlem hanimi tebrik eder yaninda olduğumuzu bilmesini isteriz.omercikler mahallesi olarak oylarımız size.yolunuz açık olsun.

    Cevapla
  4. Kimin ne derdi ne sıkıntısı varsa kendi derdi kendi sıkıntısıymış koşacağına eminim ve sizlerde inanın .kafasına koyduğu şeyi yapıncaya kadar uğraşır.yolu açık olsun

    Cevapla
  5. Söylediği her söze yürekten inanıyorum gördüğüm en kararlı, adaletli, güvenilir, çalışkan ve enerjik insan diyebilirim.. Sana çok güveniyoruz her birimiz.. Yolun açık olsun ablacım

    Cevapla
  6. 4 Şubat 2024, 22:45

    İstediğinde başaramayacağın birşey olmadığını en yakının olarak buna çok kez şahit oldum.Yürüdüğün bu yolda her zaman destekçinim ve kadınların da neler yapabileceğinin en iyi göstergesi olacağından eminim.Günün sonunda seni orada alkışlıyor olacağım..☺️Allah yolunu hayırlı eylesin.

    Cevapla