Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır..Akyazı Devlet Hastanesinden Kan Bağışına Destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Sakarya Kızılayı Kan Bağış Merkezinin organize ettiği kan bağış kampanyasına Akyazı Devlet Hastanesi personeli ve Akyazı Halkı yoğun ilgi gösterdi.

Dr. Kerem Kınık, Twitter’dan yaptığı açıklamada “#SON DAKİKA Kan Stoklarımız yetersizdir! Vatandaşlarımızdan ülke genelinde kan bağış desteği bekliyoruz, 1 ünite 3 can kurtacak.” ifadelerine yer verdi.  Açıklamalarına devam eden Kınık, “Ağır kış koşullarından dolayı düşen kan bağışları nedeni ile stoklarımızda kırmızı alarm verilmiştir. Malumunuz kan sürekli bir ihtiyaçtır.” diye eklemesi üzerine Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Sakarya Kızılayı Kan Bağış Merkezinin organize ettiği kan bağış kampanyasına Akyazı Devlet Hastanesi personeli ve Akyazı Halkı yoğun ilgi göstererek 8 saat gibi kısa bir sürede 63 kişi kan bağışında bulunmuştur.

Bu ilgiye duyarsız kalmayan Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Yavuz TEPEÇINAR kan bağış standını ziyaret ederek memnuniyetini dile getirmiştir.
Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır..Akyazı Devlet Hastanesinden Kan Bağışına Destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir