Kar Mücadelesi Devam Ediyor !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelini etkisi altına alan Beyaz örtü kar mücadelesi gece gündüz 24 saat aralıksız devam ediyor.

Akyazı Belediyesi teknik ekipleri ilçe genelinde ulaşımın düzgün sağlanabilmesi için özellikle  ana yollar üzerinde greyder ve kepçelerle yol açma, don olayına karşı da önlem olarak tuzlama çalışmalarını da gece ve gündüz aralıksız olarak devam ettiriliyor. İlçe genelinde kapalı hiç bir mahalle ve belde yolu kalmaması için yoğun bir şekilde kar mücadelesini sürdüren ekipler bu anlamda sürücüleri yollardaki tehlikelere karşı uyararak çok mecbur kalmadıkları sürece araçları ile trafiğe çıkmamaları gerektiğini dile getiriyor, eğer trafiğe çıkmaları gerekiyorsa da zincirsiz ve kar lastiksiz olarak tedbirsiz bir şekilde yollara çıkmamalarını önemle hatırlatıyorlar.

Yoğun bir şekilde kar mücadelesi veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan konu ile ilgili olarak ” Türkiye’yi etkisi altına alan Sibirya soğukları ve yoğun kar yağışının da etkisi günden güne daha da çok hissedilirken ilçemizde de artan kar yağışları vesilesi ile tüm ekiplerimiz gece gündüz demeden ilçemizdeki tüm ana yol, cadde ve ara sokaklarında trafiği rahatlatmak ve olası kazaları önlemek amacıyla greyder ve kepçelerle yol açma, tuzlama, gibi birçok çalışmalarını hızla yürütüyorlar. Elimizden geldiği kadar kapalı yolumuzun kalmaması için gayret gösteriyoruz. Akyazı’nın her alanında ekiplerimiz yetişmeye çalışıyorlar bu anlamda canla başla kar mücadelemiz aralıksız olarak sürüyor” dedi.

kar3 kar4 kar5

Kar Mücadelesi Devam Ediyor !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir