Karacasu’da çalışmalar hızla sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karacasu’da çalışmalar hızla sürüyor

Devlet Su İşleri tarafından ihalesi 30 milyon liraya yapılan ve Akyazı’nın önemli yatırımlarından bir tanesi olan Karacasu Deresi ikinci etap düzenlenme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Devlet Su İşleri 2023 yılı yatırım programında yer alan ve 30 milyon liraya ihalesi gerçekleştirilen Karacasu Deresi ikinci etap düzenleme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Karacasu Deresi’nin 1.5 kilometre uzunluğundaki kısmını kapsayacak projede temizlik ve betonarme kanal çalışmaları gerçekleştiriliyor. Projenin tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesi ve yol çalışmaları da Akyazı Belediyesi tarafından yapılacak.

Karacasu Deresindeki ıslah çalışmalarının Akyazı için çok önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ İlçemizin önemli sorunlarından bir tanesi olan Karacasu Deresi’nde ıslah ve düzenleme çalışmalarının yapılması için Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte için uzun süreli girişimlerimiz oldu. Bu girişimler sonrasında DSİ’nin 2023 yılı yatırım programına alınan ikinci etap çalışmaları, Mayıs ayında başladı. Temizlik ve betonarme kanal çalışmalarının ardından Karacasu Deresi yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. İnşallah 1.5 kilometrelik hatta bu düzenlemelerin tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını Akyazı Belediyesi olarak en kısa sürede yapacağız. Akyazı’mız devlet yatırımları ve belediyemizin kendi yatırımları ile büyümeye ve gelişmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.

Karacasu’da çalışmalar hızla sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir