Karapürçek Mhp Adayı Cavit Karslı Büyük Birlik Partisinin Adayı Oluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu ve tüm olumsuzluklara rağmen her ilde ve ilçelerde varlığını gösterdiği bilinen Büyük Birlik Partisi( BBP) Sakarya’da Cumhur ve Millet İttifakının alternatifi olma yolunda emin adımlara ve büyük heyecanla ilerliyor.

31 Mart Yerel seçimler için Karapürçek ilçesinden Mhp adayı olan Cavit Karslı Cumhur ittifakı görüşmeleri sonunda İlçesinde Mhp nin aday çıkartmaması nedeni ile Büyük Birlik Partisinden gelen teklife olumlu yanıt verince BBP Karapürçek Belediye Başkan adaylığı için ismi ön plana çıktı ve Genel merkezin onayından sonra resmi olarak adaylığı açıklanacak.

BBP İl Başkanı Cemal Can,Başkan yardımcısı Uğur Başsöz,Medya sorumlusu Ramazan Demiroğlu ve Akyazı İlçe Başkanı Naim Yolcu,KarapürBbp adayı,eski il genel meclis üyesi  Cavit Karslı,Ak parti ve Saadet Partisinden  istifa eden meclis üyeleri  Aydın Sert ve Harun Meral  ile birlikte bugün Ankara’daki genel merkeze giden Karslı’ya önce Bbp rozeti takılacak sonrada adaylık müracaatı yapılacak.

BBP Sakarya İl Başkanı Cemal Can;

Sakarya’nın çok güzel ve büyük bir il olduğunu dile getiren BBP Sakarya İl Başkanı Can;

“Öyle güzel adaylar çıkaracağız ki, herkes şaşıracak. Çok yoğun çalışıyoruz, tüm ilçelere talibiz. Ancak yaptığımız görüşmelerde en az 4 ilçeyi alacak gücü yakaladığımız inancındayız. Sakarya iyi yönetilmeyi hak eden bir şehir. 16 yılda Sakarya’da gözle görülür hizmet yapamayanların bundan sonra neler yapacağı herkesin malumu. Sakarya Rahmetli Yazıcıoğlu’na her zaman destek vermiş, bağrına basmış bir şehirdir. İnşallah 31 Mart Seçimlerinde Sakarya hak edene, Hak’tan yana olana destek vererek önemli bir ilke imza atacaktır” dedi.

BBP Karapürçek ilçesi  adayı Cavit Karslı Sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada;Cavit Karslı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, süreci şöyle değerlendirdi: “2019 mahalli idare seçimleri münasebetiyle ilçemin hak ettiği hizmeti alması ve layık olduğu değere kavuşabilmesi için, hepimizin bildiği üzere bir yola çıkmış bulundum. Bu yolda güzel dostluklar ve yoldaşlar edindim. Komşuma, esnafıma, büyüğüme, küçüğüme, köylüme ve tüm Karapürçek ilçesine hizmet etme isteğim ile makam hiçbir zaman gözümde eşdeğer olmadı. Bundan sonraki süreçte de olmayacaktır. Siyasi nezaket çerçevesinde görüşler ve istişareler elbette olacaktır ve karşılıklı paylaşılacaktır. İçerisinde olduğumuz siyasi bir hareket değil, hizmet hareketidir. Ne şartlarda ve ne koşulda olursa olsun hizmet için çıktığım bu yolda zorluklar ve engeller beni alıkoyamayacaktır. Kamuoyuna duyurulur.”dedi.

 

Karapürçek Mhp Adayı Cavit Karslı Büyük Birlik Partisinin Adayı Oluyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir