Kaymakam Güney’den Yerli Malı Haftasında Özel Öğrencilere Ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Kaymakamı Yakup Güney Yerli Malı Haftasında Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi  Özel Eğitim Okulu Öğrencilerine Misafir Oldu.

Türk yapımı mallara yönelik farkındalığa dikkat çekmek ve yerli üretim olan ürünleri kullanmaya teşvik eden faaliyetlerin gerçekleştirildiği Yerli Malı Haftası her sene okullarda düzenli olarak kutlanıyor. Yerli Malı Haftası’nda okullarda çeşitli etkinlikler yapılırken, çocukların Türk yapımı ürünlere yönelik bilinci arttırılmaya çalışılıyor.

Bu bağlamda Özel Eğitim sınıfları yerli malı haftası dolayısı ile yaptıkları ürünleri hem satışa sundu hemde ziyafet çektiler.Bu satışlardan elde ettikleri geliri çeşitli etkinliklerde kullanacaklarını dile getiren öğrenciler ve Eğitmenleri;Bu özel etkinliklerine davetlerine icabet eden Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve kıymetli eşine,Okulda Halk Eğitim Kursu Usta Öğreticisi İlknur Dere  ve Öğrencilerine,Akyazı Meslek Yüksek okulu Müdür yardımcısı Hasan Ali Özdemire,Okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine,tüm misafirlerimize teşekkür ederiz dediler.

 

Kaymakam Güney’den Yerli Malı Haftasında Özel Öğrencilere Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir