Kaymakam Kalaylı 15 Temmuz Gazisi Sağlamı Evinde Ziyaret Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı 15 Temmuz Kalkışma hareketi gazilerinden Küçücek mahallesinde ikamet eden Serkan Sağlamı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İstanbul Kadıköy’de kalkışmanın başladığı ilk saatlerde Türk Telekom binasına yapılan saldırıda ilk vurulanlardan olan Serkan Sağlam, karnından vurularak kaburgaları kırılmış, karaciğer, dalak, böbrek ve birçok organından yara almıştı.

Kaymakam Ballı yaptığı kısa değerlendirmede; “15 Temmuz’un o karanlık gecesinde yaşadıklarımız unutulmaz anlarla dolu. O mücadelede Serkan  kardeşimiz yaralanan kahramanlarımızdan bir tanesi. Vatan savunmasına karşı ölümü pahasına Şehid olan, yaralanan ve gazi olan kardeşlerimizle ne kadar övünsek azdır. 15 Temmuz gecesinde sizin gibi kahramanların sayesinde gerçekten büyük bir badire atlattık. Türk halkı bu fedakarlığınızı asla unutmayacaktır” dedi.

Serkan sağlamda Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylıya teşekkür ederek kendisi ile tanışmaktan ve gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getirerek Allah bidaha bu günleri bizlere yaşatmasın dedi.

Kaymakam Kalaylı 15 Temmuz Gazisi Sağlamı Evinde Ziyaret Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir