1. Haberler
  2. Akyazı Haberleri
  3. Kaynarcada Yeniden Refah Adayının Zaferi

Kaynarcada Yeniden Refah Adayının Zaferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaynarca’da AK Parti’ye soğuk duş! Yazgan kazandı, Özer kaybetti…
2024 yerel seçimlerinde Sakarya’da sonucu en çok merak edilen ilçelerinden biri de Kaynarca’ydı… Kaynarca’da seçim sonuçları belli oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre; Yeniden Refah Partisi’nin adayı Kadir Yazgan, Kaynarca’nın yeni belediye başkanı oldu.
2024 yerel seçimlerinde Sakarya’da sonucu en çok merakla beklenen Kaynarca ilçesinde kıyasıya bir seçim heyecanı yaşandı. Yeniden Refah Partisi adayı Kadir Yazgan ile Cumhur İttifakı adayı Mustafa Özer’in belediye başkanlık yarışında kazanan YRP adayı Kadir Yazgan oldu.

19 bin 455 seçmenin bulunduğu Kaynarca’da, Yeniden Refah Partisi’nin adayı Kadir Yazgan iyi bir seçim politakası izleyerek AK Parti’den belediyeyi devraladı.
Kaynarca’da seçimi kazanan Kadir Yazgan, 7 bin 927 oy alırken, Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Özer ise 7300 oy aldı.

KADİR YAZGAN KİMDİR?

Kadir Yazgan, 1982 yılında Kaynarca’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kaynarca’da tamamlayan Yazgan, açık öğretim lisesinden mezun oldu. 2013’te Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yazgan, 2019’da Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Sakarya Şubesi’nde kurucu üye olarak görev yaptı.kaynak:haberlisin.com

 

Kaynarcada Yeniden Refah Adayının Zaferi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir