Kenan Sofuoğlu Almanyada Türklerin Göğsünü Kabarttı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın Lausitzring pistinde gerçekleştirilen yarışı temsilcimiz Kenan Sofuoğlu kazanmayı başardı!

Yarışa pole pozisyonundan başlayan ve startla birlikte yerini koruyan Kenan Sofuoğlu, 19 turluk mücadelenin ilk turlarında liderliği Tuuli’ye kaptırmasına rağmen hemen cevap vererek liderliği eline geçirdi.

O noktadan sonra yarışın sonuna kadar Tuuli’nin yakın takibine karşı hata yapmayan Kenan, Lausitzring’de damalı bayrağı ilk sırada gördü. Temsilcimiz bu zaferle birlikte bu sezon 5. kez podyumun en üst basamağına çıkmayı başardı.

Supersport’ta ilk defa yarışan Tuuli ikinci sırada podyuma çıkmayı başarırken altıncı sıradan start alan Jules Cluzel podyumu tamamlayan isim oldu.

Son turlarda inanılmaz bir dördüncülük mücadelesi sergilendi. Jacobsen bu mücadelede en önde kalmayı başararak dördüncü sıranın sahibi olurken, İtalyan Caricasulo beşinci sırada çizgiyi geçti.

Şampiyonada Kenan Sofuoğlu’na en yakın isim olan Randy Krummenacher ise son turlarda iki sıra kaybederek yarışı altıncı sırada tamamladı.

wsbk-buriram-2016-kenan-sofuoglu-puccetti-racing-kawasaki-1 wsbk-buriram-2016-kenan-sofuoglu-puccetti-racing-kawasaki wsbk-buriram-2016-le-deuxi-me-kenan-sofuoglu-puccetti-racing-kawasaki-sur-le-podium wsbk-magny-cours-2007-fans-of-kenan-sofuoglu

Kenan Sofuoğlu Almanyada Türklerin Göğsünü Kabarttı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir