Kendi Yaşadığı Evi Yaktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yedi Yıl Önce Annesini Öldürmüş..
Sakarya’nın Serdivan ilçesinde iki katlı kerpiç evde çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Annesini 7 yıl önce öldüren ve yaklaşık 2 ay önce ceza evinden çıktığı öğrenilen şahıs tarafından yakıldığı iddia edilen ev küle döndü. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu söylenen şahıs yanan evde bulunamadı.
Yangın, Serdivan ilçesi Reşadiye Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan iki katlı kerpiç evde çıktı. İddiaya göre, 7 yıl önce annesini öldüren ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Ahmet B. yaklaşık 2 ay önce ceza evinden çıktı. Ahmet B.’nin yaşadığı iki katlı kerpiç evde henüz bilinmeyen sebepten yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi saran alevler üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye erlerinin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınan yangın, mahalleliyi de sokağa döktü.
Şahsın evin içerisinde olabilme ihtimaline karşı itfaiye erleri yaklaşık 1 buçuk saatlik arama gerçekleştirdi. Çalışmalar sonunda Ahmet B.’ye ait herhangi bir bulguya rastlanılamadığı öğrenilirken, yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.
7 sene önce annesini öldürerek ceza evine girmişti
7 sene önce annesini öldürerek ceza evine giren ve yaklaşık 2 ay önce ceza evinden çıktığı öğrenilen Ahmet B.’nin evinde yangın çıktığını belirten mahalle sakinlerinden Doğukan Güney, “Bilgim yok yangın nasıl çıktı ama evde yaşayan şahıs yakmış olabilir, öyle söyleniyor. 7 sene önce annesini öldürerek ceza evine girmişti. 2 ay önce ceza evinden çıktı, bu mahallede yaşıyordu. Biraz psikolojisi bozuktu, yolda yürürken hep laf atıyordu millete. Bugünde yangını çıkartmış sanırım. Ben yoldan geçerken gördüm, yangın evlere sıçrayacak diye korktuk. İçeride diye söyleniyor ama bilmiyorum, aşağıda görenlerde olmuş” dedi.kaynak:sakarya YENİHABER.COM

Kendi Yaşadığı Evi Yaktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir