Keremalispor Şampiyonluk Maçını 2-0 Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2nci Amatör Ligi Akyazı 1. Grubu’nda dün adeta ligin final maçı oynandı. Kazananın lider hatta şampiyon olacağı nefesler kesen maçta Keremalispor güçlü rakibini 2-0 mağlup etti ve bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

2nci Amatör Ligi Akyazı 1. Grubu’nda dün oynanan müsabakada Keremalispor ve Akyazı Karadenizspor kıran kırana kozlarını paylaştılar. Oldukça çekişmeli geçen şampiyonluk maçında her iki tarafın da centilmence hareketleri dikkatleri çekti. Tansiyonun oldukça sıradan seviyede ilerlediği dostça geçen maçta müsabakaya gelen izleyiciler futbolun tadını sonuna kadar yaşadı.

Maçın henüz 15nci dakikasında Keremalispor Furkan Sert’in ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçerken, 43ncü dakikada Ahmet Ersin skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda Akyazı Karadenizspor takımı oldukça net fırsatlardan yararlanamayınca maç 2-0 Keremalispor’un galibiyeti ile sonuçladı.

Bu galibiyetin ardından Keremalispor 16 puana yükseldi ve hemen arkasında yer alan As Kuzulukspor bu hafta oynadığı maçtan berabere ayrılarak puanını 13’e getirdi. Ancak ikili averaj kuralın dolayı As Kuzulukspor’un lider olma ihtimali ortadan kalkınca Keremalispor bitime bir hafta kala şampiyon olarak adını 1nci Amatöre yazdırdı.

Maçın sonunda Akyazı Karadenizspor’lu oyuncular Keremalispor’lu oyuncuları tebrik etti.

Keremalispor’lu yaklaşık 100 taraftar maçı izlerken takımlarına verdikleri coşku gözlerden kaçmadı neredeyse 90 dakika hep ayakta tezahüratlar eşliğinde takımlarını desteklediler.

Keremalispor: Halit, Sefa, Merih, Ali Boztepe, Emre, Furkan Sarıca, Arif, Mesut, Ahmet, Furkan Sert, Esat
Antrenör: Fatih Ablak

Akyazı Karadenizspor: Gökhan, Abdullah, Enes, Fırat, Rıdvan, Selim, Emrah, Sefa, Mustafa, Hattan, Osman
Antrenör: Abdullah Uzungüngör

Goller: Furkan Sert Dk. 15, Ahmet Ersin Dk. 43

Keremalispor Şampiyonluk Maçını 2-0 Kazandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir