Kezban Hemşireye Görev Yaptığı Hastanede Duygusal Veda

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kezban Hemşireye Görev yaptığı hastanede duygusal veda..

Akyazı Devlet Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Kezban Gürsoy Korona tedavisi gördüğü SEAH’ta yaşam savaşını kaybetti.
Akyazı Devlet Hastanesinde röntgen bölümünde  uzun yıllardır görev yapan Kezban Hemşire geçtiğimiz günlerde Covit 19 hastalığına yakalanmış ve durumu iyiye gitmeyince  Akyazı Devlet Hastanesinden Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilerek Yoğun Bakım servisine alınmıştı. Yaklaşık 15 gündür  tedavi gördüğü öğrenilen Kezban Gürsoy bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Yaşar Gürsoy’un eşi Kezban Hemşirenin 56 yaşında ve  2 çocuk Annesi olduğu öğrenildi.

Akyazı Devlet Hastanesi EKG servisi görevlisi aynı zamanda hastane personelinin çok sevilen Kezban ablası için görev yaptığı hastane bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.Ak Parti ilçe başkanı Mesut Ekrem,MHP İlçe başkanı Ali Dertli,Hastane baş hekimi Yavuz Tepeçınar,mesai arkadaşları ve yakın akrabalarının hazır olduğu cenazede Hastane imamı Eyüp Akova helalik aldıktan sonra cenaze namazını kıldırdı ve Kezban hemşire vasiyeti üzerine memleketi Trabzon Şalpazarı ilçesi Kızılüzüm köyüne gönderildi.

Kezban Hemşireye Görev Yaptığı Hastanede Duygusal Veda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir