Köprü Ve Otoyollar 9 gün Ücretsiz Olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyollar ücretsiz mi kaç gün ücretsiz? gibi konular tatil öncesi gündemde yer alırken, beklenen açıklama geldi.

10 Nisan’da idrak edilecek olan Ramazan Bayramı tatilinde ve arefe gününde hangi köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı Bakan Uraloğlu tarafından açıklandı. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak.” açıklamasında bulundu.
BAYRAMDA METRO VE MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ?
Bakan Uraloğlu açıklamasının devamında ise “Korsan taşımacılık yapan sefer izni olmadan faaliyet gösteren izinli olmayan yerlerde yolcu indiren veya bindiren ve fahiş fiyatlarla otobüs bileti kesen firmalara idari para cezalarını takip ederek uygulayacağız. Demiryollarına baktığımızda memleketlerine gidemeyen veya tatillerini Ankara, İstanbul ve İzmir’de geçirecek vatandaşlarımız için İstanbul’da Marmaray-Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metroları, Ankara’da Başkentray ve İzmir’de de İZBAN ücretsiz hizmet vereceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Köprü Ve Otoyollar 9 gün Ücretsiz Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir