Köşe Yazarımız Yazdı Savaş Bitmeden Ganimet Hesabı Yapanlar !

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Savaş bitmeden ganimet hesabı yapanlar..

14079765_10154484187654308_4196485362140691344_n

FETÖ yapılanması Memlekette büyük bir fitneye ve yıkıma yol açtı.Öyle ki;inançlar zedelendi,ocaklar söndü,kardeşlik ve dostluk bağları koptu,doğru yanlış kavramları birbirine karıştı hülasa memleketimizde huzur kalmadı. Kalkışmanın ilk dakikalarında canlarını hiç çekinmeden verenlerin yanında ganimet derdine düşenler de oldu. Bazı şeyleri fırsat kabul edenler, bu tarihte yaşanmamış elim olaydan iğrenç bir şekilde nemalanmaya başladılar. Bir yerlere gelme adına bu olayı kullanmaya kalkanlar,can yakmaya başladı. Dün mağdur edebiyatı yapanlar bugün mağdur etmeye başladı. Bu gizli devlet yapılanmasını ve Fethullah Gülen’i hala savunanlar varsa şerefsizdir. 28 Şubat post modern darbe girişiminden önce;gazetelere “Beceremediniz artık bırakın” diye manşet attıran bu adamı çok iyi bildiğimizden,birileri bu adi insana methiyeler düzerken,”vuslat Hoca efendi” derken,bizler oldum olası sevmezdik ya neyse… Lakin bu ganimetçi ler bugün o hale geldiler ki neredeyse bizi de FETÖ cü ilan edecekler. Bakın dostlar! bu Fethullah Gülen denen adamın zaten yatacak yeri yok. Öyle bir fitne ateşi yaktı ki kıyamete kadar sürecek. Bari siz rahat durun. Bırakın yapması gerekenler işlerini yapsın. Bu yapının bir örgüt şeması İllaki vardır. Önce onlar bir ele alınsın yakalansın. Gerçek yüzler ve kişiler meydana çıksın. Yukarıdan aşağıya doğru bir gelsinler. Onlar bir hesap versin bakalım. Hep kandırıldık zaten ya;onun hocalığına inanan,işin saflığında olan ve gerçekten kandırılan masum vatandaşlarımızın canı daha fazla yanmasın.Gelmek istediğiniz yerlere mazlumun bedduasını alarak ulaşmayın. Yoksa zalimden ne farkınız kalır… Hem daha savaş bitmedi ki;okçular tepesini bırakıp ganimet hesabı yapıyorsunuz…

 

Hasan Engin

Köşe Yazarımız Yazdı Savaş Bitmeden Ganimet Hesabı Yapanlar !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 31 Ağustos 2016, 12:16

    Ey hoca 15 temmuz akşamı bu millet vvatandaşlık görevini ifa etmeseydi şu an sokaklarda tanklar olurdu demokrasinin d side kalmazdı.Yeni bir Türkiye ye değil yeni bir ülkeye uyanırdık.Gelelim yetkililer gereğini yapsın mevzusuna Allah aşkına sn içişleri bakanımız 7000 istihbarat mensubunun 6500 ü fetö cu çıktı 81 ilin 74 ünün emniyet md leri fetöcü çıktı demişken ben vatansever vatandaş olarak ve R.T.E Cumhurbaşkanımızın defaeten çağrıda bulunmasına kulak vererek en azından çevremdeki bu Fetö ilişkisi olan hainleri yetkili makamlara elbette bildirmekle yükümlüyüm herkes de askerlik görevi gibi bı vatani görevini yerine getirmelidir.Kenarda oturup ahkam kesmekle sessiz izlemekle bağımsızlığınızı sidame ettiremezsiniz.Gerek Savcılık gerekse Cumhurbaşkanlığı,Valilikler,Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığımızın gönüllü istihbarat elemanları olmak durumundayız firnecilik fesatçılık iftiracılık değildir bu vatana hizmet borcumuzdur.

    Cevapla
    • 1 Eylül 2016, 00:08

      Mihenk taşı adlı yorumcu arkadaşı kutluyorum .Neden derseniz tespitleri objektif ve tamamen güncel yarının gelişini bugünden özetlemiş.Evi fareler basmış hiçmi ev sahibinin suçu yok demiş.Sayın Cumhurbaşkanımız sanki bu yorumu okumuş da bugün akşam saatlerinde istifa etmişcesine bir görev değişikliğini uygun görmüş.En hayırlı olanını yapmış hayırlı olsun.Böyle dönemlerde yavaş kalınırsa mücadele soğutmaya alınırcasına işlemler yürürse virüsler metaformoz geçirip kılık değiştirmelerine imkan sağlanmış olur.Mücadele ve temizlik mevcut bakan vali emniyet md kaymakam v.b dinamiklerin rotasyonu ile daha aktif ve hızlı önlemler alınması sağlanmış olur.Hatır gönül işleri ile araya girmeler nedeniyle yavaşlatılmalar ortadan kalkar.Bu dönemlerde kimse bu benim adamımdır vb söylemlerle kimseyi etki altına almaya çalışmamalı idari işlemlerin önünün ivedilikle açılması gereklidir.Bu korku sıra banada gelir korkusundan olmalı bırakın devlet mercileri rahat görevini yapsın sanık konumunda olan kişiler suçsuz iseler zaten adalet bunu tespit edecektir.Sivil yada siyasiler estek yada köstek değil bu arınmaya elbirliğiyle destek olunmalıdır.

      Cevapla