KPSS Sonuçları Açıklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 KPSS sınav sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından 16.30’da açıklanması beklenen KPSS sınav sonuçları az önce açıklandı. KPSS sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sonuc.osym.gov.tr’den KPSS sınav sonuçlarını sorgulayabiliyorlar. İşte KPSS sınav sonuçları ve ayrıntılar..

KPSS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milyonlarca kişinin merakla beklediğiKPSS sınav sonuçlarının bugün saat 16.30’da açıklanması bekleniyordu. KPSS sınav sonuçları az önce açıklandı.

KPSS SINAV SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Lisans mezunlarının katıldığı 22 – 29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 2016 yılı KPSSsonuçları heyecanlı bekleyiş sona erdi. Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ileÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebilecekler. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacak.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

KPSS SINAV SONUCUNU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

KPSS Sonuçları Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir