Küçücek Caddesi’ndeki Yürüyüş Yolları Tamamlanıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından Süt Fabrikası köprüsünden Küçücek caddesini başlangıcına kadar yapımına başlanılan yürüyüş yolu yapımı için kilitli parke döşenmesi, tretuvar yapımı ve 1.20 metre yüksekliğinde çelik endüstriyel duvar yapımı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü teknik ekiplerince Küçücek caddesi boyunca başlatılan yürüyüş yolu yapımı için kilitli parke döşenmesi, tretuvar yapımı ve 1.20 metre yüksekliğinde çelik endüstriyel duvar yapımı hızla devam ederken hava şartlarında beklenenin dışında bir aksilik olmadığı takdirde 20 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Teknik çalışmaları değerlendiren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ” Küçücek caddesi geçtiğimiz aylarda başlattığımız ve aralıksız olarak devam ettirdiğimiz teknik çalışmalarımızda hızla sona yaklaşıyoruz. bu çalışmalarımız kapsamında Küçücek caddesinden Süt fabrikası köprüsüne kadar olan bölümde gidiş ve geliş istikametinde her biri 2.20 metre genişliğinde kilitli parke ve Tretuvar döşedik. Kilitli parke ile hem yaya hem araç trafiğini rahatlatılırken, halkımız için sağlıklı yaşama uygun yürüyüş yolları ve yollarımızın kenarlarına da 1.20 metre yüksekliğinde çelik endüstriyel duvarlar yaptık. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve bundan sonra da yapacağımız diğer çalışmalarla Akyazı cadde cadde ve sokak sokak istenilen görünümüne yavaş yavaş kavuşacak”dedi

0 (4) 0 (8) 0 (11) 0 (14) 0 (20)

Küçücek Caddesi’ndeki Yürüyüş Yolları Tamamlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir