Kuran Kursu Öğrencilerine Ücretsiz Sinema

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, tüm Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine sosyal bir etkinlik olması amacıyla Akyazı Vizyon kafede 05-19 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz sinema filmi gösterimlerini başlattı.

 

Akyazı’da Kur’an Kursu Öğrencilerine Ücretsiz Sinema Gösterimi Başladı

Akyazı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Akyazı İlçe Müftülüğü ile görüşerek Yaz Kur’an Kursuna giden öğrencilerin listesini alıp Akyazı Vizyon kafede öğrencilere yönelik sinema gösterimleri için gerekli plan ve programı hızla yaparak öğrencilere ücretsiz film gösterimlerini seanslar halinde başlattı.

Akyazı Belediyesinin sinema etkinliğine büyük ilgi gösteren Kur’an kursu öğrencileri kendileri için hazırlanan filmleri izlerlerken keyifli anlar yaşadılar.

Akyazı Belediyesi Yaz Kur’an Kursu öğrencileri için 05 – 19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ücretsiz sinema filmi gösterimi etkinliğinde 0 ile 12 yaş grubu Buz Devri 4 isimli film hazırlanırken, 12 yaş ve üzeri öğrenciler için ise Yunus Emre Aşkın Sesi adlı film Yaz Kur’an kursu öğrencileri ile buluştu.

Yaz Kur’an Kursu öğrencileri kendileri için düşünülen bu etkinlikten dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ederek, etkinliğin yapılmasında ve düşünülmesinde emeği geçen başta Akyazı Belediye Başkanımız Hasan Akcan’a, Akyazı Belediyesi görevlilerine ve ilçe müftülüğüne teşekkür ettiler.

Kuran Kursu Öğrencilerine Ücretsiz Sinema

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir