Kuzulukspor Sponsorlarından Ömer Peker; İnandık Ve Başardık

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzulukspor Sponsorlarından Ömer Peker; İnandık Ve Başardık…

Birinci Amatörde şampiyon olarak Süper amatöre çıkan ekibimizin sponsorlarından ” Peker Orman Ürünleri” sahibi Ömer Peker şampiyonluk maçı öncesi, sonrası yaptıkları ve konuşmaları ile gönülleri fethetti.

Limanderespor ile oynanan Şampiyonluk maçı gecesi İlçeden araç ,Kutlamalar için ses düzeni ve eğlence için Akyazı’dan Davul Zurna ekibini getiren Ömer Peker müsabaka başlar başlamaz tribünlerde yer alarak takımını ateşleyenler arasında yer aldı.Maç bitimi taraftarlar ile birlikte sahaya girerek oyuncuları ve yönetimi tek tek tebrik etti.

Takımın şampiyonluk kupasını kaldırmasının ardından saha içindeki coşkuya kendisini kaptıran Ömer Peker oyun havası oynayanlara 20 bin lira dağıttı.

Ömer Peker Neden kendisinin burada olduğunuda kısaca şu şekilde açıkladı..

Peker;Çok sevdiğim  Emre Çiçek kardeşim bana gelerek Biz Kuzulukspor olarak bir yola çıktık ve Şampiyon olacağız dedi bana da bu ifadeleri çok samimi ve inançlı gelince kendilerinin ve Kuzuluksporumuz’un yanında olmaya karar verdim.

Birlikte İnandık Ve Birlikte Başardık..Biz bundan sonrada bize yakışanı yapmaya devam edeceğiz diyerek Şampiyonluğun İlçemiz Akyazı’ya,Kuzuluk mahallesine ve tüm sporseverlere hayırlı olmasını diledi.

 

Kuzulukspor Sponsorlarından Ömer Peker; İnandık Ve Başardık

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir