Kuzulukspor Süper Amatör Yolculuğuna Galibiyetle Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzulukspor Süper Amatör Yolculuğuna Galibiyetle Başladı

İlçemizi Sakarya 1.amatörde temsil eden ve süper amatöre çıkmayı hedefleyen iki takımız Kuzulukspor ve Reşadiyespor play off gurupları ilk hafta maçında Erenler sahasında karşı karşıya geldiler.

Mücadelenin 17 .dakikasında Reşadiyesporun kullandığı frikik atışında top defans oyuncusu Talhaya çarparak ağlarla buluşunca Reşadiyespor maçta 1-0 öne geçti.Kuzulukspor 28.dakikada penaltı kazandı.Atışı kullanan Berat Ağaoğlu skora dengeyi getirdi 1-1. Maçın 30.dakikasında Reşadiyespor atağında kale sahasına yapılan ortada top Duhan2a çarparak filelerle buluşunca Reşadiyespor bir kez daha öne geçti.1-2..Kazanılan korner vuruşunda topun başına geçen Berat Ağaoğlunun ortası direk kaleye yönelince kaleci çaresi kaldı ve skora tekrar denge geldi ve ilk yarı bu skorunu belirledi 2-2.

Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan Kuzulukspor 48.dakikada Sinan Demiralay ile öne geçerken Reşadiyesporlu Bünyamn Demirci bu gole 58.dakikada cevap verdi ve tekrar maçta beraberlik sağlandı..Kuzuluksporda Sefa Can Ateş 65 ve 83.dakikalarda arka arkaya 2 gol kaydedince skor bir anda 5-3 oldu.Farkı azaltmaya çalışan Reşadiyespor gol ararken kalesinde gördü,maçın son dakikasında Mert Özkan skoru belirleyen golü attı 6-3.

Kuzulukspor 2. maçını 9 Nisan Pazar günü Karaman sahasında saat 22-00 de Kaynarcaspor ile oynarken Reşadiyespor ise Sakarya Ada Fk ile Erenler sahasında saat 22-00 de oynayacak.

 

Dk 28 Berat Ağaoğlu penaltıdan
Dk 37 Berat Ağaoğlu kornerden
Dk 48 Sinan Demiralay
Dk 65 Sefa can ateş
Dk 83 Sefa can ateş
Dk 89 Mert Özkan
Reşadiyespor goller
Dk 17 kullanılan frikik te savunmada Talha Yılmaz’a çarpan top ters köşeden gol oldu
Dk 30 ceza sahası içinde karambolde kalan top duhana çarpıp ters köşeye gitti
Dk 58 gelişen atakta Bünyaminin kaleye çekilen şutunda kaleci emre çiçek topu elinden kaçırınca maça denge

Kuzulukspor Süper Amatör Yolculuğuna Galibiyetle Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir