Kuzulukspor Zirve Aşkına 6-1

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzulukspor Haftayı 3 puanla kapamasını bildi.. 6-1

Sakarya 1.amatör Akyazı gurubu takımlarımızdan Kuzulukspor ve Pazarköy Eğitimspor bu akşam Akyazı suni çimde karşı karşıya geldiler..

Maça hızlı başlayan Pazarköy eğitimspor aradığı golü maçın 15.dakikasında Leventle buldu ve 1-0 öne geçti.Kuzulukspor 20.dakikada  bu gole Kadircan ile karşılık verdi ve skora denge geldi.1-1..Maçın 37.dakikasında Okan Top takımını şık bir kafa vuruşu ile 2-1 öne geçiren golü atarken hemen 3 dakika sonra Ertuğrul skoru 3-1 e getiren golü kaydetti.Maçın ilk yarısının son anlarında Pazarköy Eğitimspordan Ersin rakibine yaptığı tatlı sert faulü sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve ilk yarı Kuzuluksporun üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Kuzulukspor 48.dakikada Salih Akcan ile bir gol daha buldu ve maçı 4-1 e getirdi.

Maçın 54.dakikasında Pazarköy Eğitimspor kalecisi geri pası ceza alanında elle oynayınca hakem  çift vuruş verdi.Topun başına geçen Veysel Güzel,güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı 5-1.

Karşılaşmada son sözü Salih Akcan söyledi ve maçın 90.dakikasında ceza yayından düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Kuzulukspor bu önemli mücadeleyi 6-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı.

Kuzulukspor Zirve Aşkına 6-1

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir