1. Haberler
  2. Manşet
  3. Kuzulukspor zorlu Serdivanspor  Deplasmanından 3 puanla dönüyor

Kuzulukspor zorlu Serdivanspor  Deplasmanından 3 puanla dönüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzulukspor zorlu Serdivan  Deplasmanından 3 puanla dönüyor..

İlçemizi Sakarya Süper Amatör B gurubunda temsil eden ekiplerimizden Kuzulukspor bugün deplasmanda karşılaştığı 11 puanlı Serdivansporu 2-1 geçerek haftayı 3 puanla kapadı ve puanını 10 yaparak üst sıralara tırmandı..

Karaman spor tesislerinde oynanan mücadelede ilk yarı golsüz berabere sona ererken goller Karşılaşmanın ikinci yarsında geldi..

Kuzulukspor 54.dakikada Mustafa Koruyucu’nun jeneriklik aşırtma vuruşu  ve 60.dakikada Ertuğrul Esmer’in golleri ile 2-0 öne geçti.Maçın 75.dakikasında Serdivanspor penaltıdan farkı bire indirse de Kuzulukspor kalecisi Emirhan’ın gününde olması buna izin vermedi ve bu önemli deplasman maçını ekibimiz 2-1 kazanmasını bildi.

Ekibimizde Özellikle Recep Arapoğlu yaptığı 2 asistle ön plana çıkarken tüm futbolcuların özverili mücadeleleri takdir topladı.

Kuzulukspor gelecek hafta Erenlerspor’u kendi sahasında konuk ederken Serdivanspor ise Akçay deplasmanında puan arayacak.

Sporun ve sporcunun dostu Akyazı Havadis haber ailesi olarak önemli ve zor bir Deplasmandan 3 puanla dönen ekibimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

 

Kuzulukspor zorlu Serdivanspor  Deplasmanından 3 puanla dönüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir