Mehmet Onat Akyazı Ak partiden Aday Adaylığını Resmen Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2019 Mahalli Yerel Seçimlerinde Akyazı Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvuruları Devam Ediyor.

2001 Yılında Akyazı Ak parti Teşkilatı Kurucu Üyesi olan Mehmet Onat Bugün Akyazı Belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.Ak Parti Akyazı İlçe Teşkilat binasında partili yetkililer ve vatandaşların huzurunda aday adaylığını açıklayan Mehmet Onat ;Bu Bir hizmet yarışıdır,2001 yılında girmiş olduğum bu yolda 2003-2006 yılları arasında ilçe başkanlık görevi yapmak nasip olmuştu.

Peki Neden Aday Adayı oldun sorusuna ise vereceğim cevap,”Hizmetler iki türlü yapılabilir,biri genelde biri yerelde hizmet.Genelde hizmet;Muhtar bile seçilemez dedikleri insan bugün devlet başkanımız.Neler yaptığı ortadadır.Yerelde de Akyazımızın ve ilçe teşkilatımızın Genel hizmete orantılı atılımlar yapmak,dar gömleğini yırtıp hak ettiği daha iyi yerlere gelmesini sağlamaktır.Akyazımız bunu yapabilecek her türlü  potansiyele ve donanıma sahiptir.

Akyazının konumu,ekonomik yapısı,kültürel birikimi,verimli tarım arazileri,turistik yapısı ve her şeyden önemlisi dürüst,Çalışkan ve müteşebbis  insanlara sahip olması yerel bazda bu atılımı yapmaya yeterlidir.

Akyazının vizyonunu değiştirecek,kalkınmasına katkı sağlayacak,gelirlerini artıracak,daha güzel,konforlu,yaşanabilir bir ilçe olmasına yönelik plan ve projeler üretmek,yatırımlar yapmak için aday adayı oluyorum.

Akyazılının isteklerini,sahip olduğu değerleri ve gücü biliyorum ve tüm bunları icraata dönüştürmek için aday adayıyım.

Dürüst,Şeffaf ve halkı ile bütünleşen bir yönetim anlayışı ortaya koymak için adayım

Onat;Bugün burada benim ile birlikte bu yolculukta heyecanıma ortak olduğunuz için ve beni yalnız bırakmadığınız için ayrı ayrı şükranlarımı sunarım ve Dualarınızı bekliyorum diyerek sözlerine son verdi.

Mehmet Onatın adaylık başvuru formunu İlçe Teşkilat Başkanı Talip Boğaza teslim etti.Boğaz yaptığı kısa değerlendirmede bu mübarek Cuma günü aldığımız bu başvuru hepimize hayırlı olsun dedi.

 

Mehmet Onat Akyazı Ak partiden Aday Adaylığını Resmen Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Kasım 2018, 20:39

    Değerli arkadaşım ve kayınbiraderim Mehmet Onat, kutsal bir göreve talip oldu. Cenab-ı Allah’ın izni, halkımızın teveccühüyle belediye başkanı seçilirse; vazifesini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum. Emekli Öğretmen Mehmet Aydoğan-GEYVE

    Cevapla