Mesut Papatya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Geri Döndü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 yıl hizmet verdiği Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden 2014 yılının Nisan ayında alınarak Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlığı görevine verilen Mesut Papatya, mahkeme kararı ile görevine geri döndü ve dün Kararnamesini alarak geldiği Akyazı’da tekrar görevine başladı.

İLK ZİYARET KAYMAKAM BALLI’YA
Mahkeme kararı ile eski görevine geri dönen ve İl Müdürlüğünden Kararnamesini aldıktan sonra Akyazı’ya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya, makamına oturmadan önce ilk ziyaretini Kaymakam Mustafa Kamuran Ballıya yaptı.
Ballı mahkeme kararı ile eski görevine tekrar geri dönen Papatya’ya hayırlı olması temennisiyle kendisine başarılar diledi.
GÖREVİ KARAKAYA’DAN DEVİR ALDI
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Papatya’nın İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Eğitim Uzman lığı görevine atanması üzerine görevi vekil olarak devir alan eski Şube Müdürü Recep Özdemir’in izne ayrılıp makamında olmaması nedeniyle görevine tekrar geri dönen Mesut Papatya Müdürlük görevini Özdemir’e vekâlet eden Şube Müdürü Tahsin Karakaya’dan devir aldı.
TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Kaymakam Mustafa Kamuran Ballıyı ziyaretinden sonra Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Mesut Papatya’yı mesai arkadaşları kapıda karşılayıp hoş geldiniz diyerek kendisini tebrik ettiler ve Papatya’da görevimizi bıraktığımız yerden devam edeceğiz diyerek tebrikleri kabul etti ve eski mesai arkadaşlarının hal ve hatırlarını sordu.
BASIN’DA İLGİ GÖSTERDİ
Mahkeme kararı ile görevine geri dönen Mesut Papatya’nın göreve başlayacağını öğrenen Akyazı’da görev yapan basın mensupları da ilgi gösterdi ve göreve başlama, görevi devir alma anına şahit olmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koridorunda yerini aldı ve göreve başlayışı görüntüledi.  Ethem Acar

20160412_115110 20160412_115201 20160412_115311

 

Mesut Papatya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Geri Döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir