MHP Akyazı Teşkilatımızda Bayramlaşma Programı Yapmayacağız

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akyazı MHP İlçe başkanı Sofuoğlu  yapılması düşünülen bayramlaşma programlarının bu yılda alınan tedbirlerin sürdürülmesi için yapılmayacağını açıkladı..

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur!

Bilindiği üzere; Genel Merkezimizde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma programları geçen yıl covid-19 virüs salgını dolayısıyla iptal edilmişti.

Son dönemde vakalarda belirgin bir artış görüldüğü ve bulaşma riskinin tamamen ortadan kalkmamış olduğu bilgisini paylaşan Sağlık Bakanlığı yetkililerince bir süre daha tedbirli olunması gerektiğine dair yapılan uyarılar dikkate alınarak, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn Semih Yalçın tarafından teşkilatlara genelge gönderilmiştir.

Bu genelgeye göre, Kurban Bayramı dolayısıyla Genel Merkezimizde bayramlaşma programı yapılmayacak olup, İl-İlçe Başkanlıklarımızda da Genel Merkez kararına uygun olarak bayramlaşma programı gerçekleşmeyecektir.

İlçe Teşkilatımızda ‘Bayramlaşma Programı’ yapılmayacaktır.

Bu vesile ile Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, TÜRK-İSLAM alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Soyhan Sofuoğlu
MHP Akyazı İlçe Başkanı

MHP Akyazı Teşkilatımızda Bayramlaşma Programı Yapmayacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir