MHP Akyazıda Sıkılmadık El Bırakmıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Akyazı’da sıkımadık el bırakmıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Şükrü Salih, ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu ve yöneticiler Oda ziyaretleri ve Mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu, MHP Sakarya Milletvekili adayı Şükrü Salih, Ülkü ocakları ilçe başkanı Murat Öncü, MHP Meclis üyeleri ve yöneticiler İlçede esnaf ziyareti ve sonrasında oda ziyaretleri yaptı.
Yapılan ziyaretlerin ardından MHP kafilesi akşam saatlerinde Erdoğdu Mahallesi ve Reşadiye Mahallesine ziyarette bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde Milletvekili adayı Şükrü Salih ve ilçe başkanı Sofuoğlu 14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

Sofuoğlu yaptığı açıklamada;

14 Mayıs’ta 1 Oy Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, 1 Oy Sayın Devlet Bahçeli’ye diyerek vatandaşlarımızın teveccühlerini istedik.

Güler Yüzleri ile bizleri karşılayan vatandaşlarımıza ve bizlere eşlik eden kıymetli Muhtarımız Sayın İmdat Yılmaz’a teşekkür ederim.

Reşadiye çoktan kararını vermiş, 14 Mayıs’ta TÜRK Milletinin, Cumhur İttifakı’nın zaferine hep birlikte yürüyoruz, dedi.

MHP Akyazıda Sıkılmadık El Bırakmıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir