MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mayıs Ayı İçinde Bu İşi Bitirelim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “(Seçim tarihi) Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim, sözü ve kararı hep birlikte aziz milletimizin kutlu iradesine tevdi edelim” dedi.

Seçim tarihi tartışmasının son bulması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, ‘Mevsim şartlarına ilişkin bir tarih beklentimizdir. Meclis”te karar çıkarsa bu erken seçim değildir, tarihin güncellenmesidir. Muhalefet adım atmazsa Cumhurbaşkanı karar verir.’ açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ne zaman yapılacağına ilişkin açıklamaların bir an önce son bulması ve mutabakatla uygun tarihin tespiti iyi niyetli tespitimizdir.

“SANDIK ER MEYDANIDIR”

Kriz çıkarmanın, kavga iklimi yaratmanın kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmeliyiz. 5’te 3 çoğunluk sağlanamazsa Anayamız gereği Cumhurbaşkanımız seçimlerin yenilenmesine karar verecektir. Bunun ardından da 60 günlük süre işlemeye başlayacaktır. Muhalefet ipe un sermezse uzlaşma sağlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı elinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaktır. Sandık er meydanıdır. Gazi Meclisimiz, konuşarak, uzlaşarak, anlaşarak hem birlikte Mayıs ayı içinde bu işi bitirelim. Uzlaşarak Türkiyemizi birlikte seçime taşıyalım dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mayıs Ayı İçinde Bu İşi Bitirelim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir