MHP İlçe Başkanı Dertli; Her Şerde Bir Hayır Vardır !

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli Alınan önlemler ile alakalı duygularını ve görüşlerini dile getirdi.

Çok değerli Akyazı’lı vatandaşlarımız;
Mübarek üç ayların yaşandığı af ve mağfiret ayı olan Ramazan bayramımızın arefesinde olan şu mübarek günlerde, hani bir söz vardır ya “her şerde bir hayır vardır”, yaşanan korona virüs sebebiyle hafta sonu olmasına rağmen kendimizi ve çevremizi izole amaçlı devletimizin almış olduğu tedbirler neticesinde bu güzel bahar günü evlerimizdeyiz.
Eğer böyle olmamış olsaydı, kimbilir şu an evlerimizde değil de, bir çoğumuz çoluk çocuğumuzdan ayrı ve hayatın akışı içinde kimbilir nerelerde olacaktık.
Belki de bir çoğumuz bu aile birliğini çok uzun zamandır yaşamıyorduk.
Kimimiz işinde gücünde, kimimiz tatil ve seyahatte, çocuklarımız iş ve öğrenimleri dolayısıyla il dışında ve apayrı yerlerdeydik.
Hayatın devamı için bunlar hep olması gereken realist şeyler, maalesef.
Zaman hep aleyhimize işliyor, gelin bu salgını fırsata çevirelim, telefonlarımızı bir kenara bırakarak birbirimizi daha çok dinleyelim, anlayalım, daha çok sevelim.
Ufak tefek dargınlık ve kırgınlıkları bi kenara bırakarak bu zamana kadar yapmadıklarımızı yaparak birbirimize sarılalım.
Cenabı Mevla’dan niyazım, bu koronavirüs salgınının şu an özlem giderdiğimiz, mecburiyetten bir arada olduğumuz, yakınlarımızla olan münasebetlerimizi bu vesileyle bir kez daha gözden geçirmemizi ve birbirimizin değerini kaybedince değil de, sağlığımızda bilebilmemize vesile kılsın.
Halkımızdan ricamız, devletimizin ve belediyelerimizin, bizlerin sağlık ve ihtiyaç yönünden mağdur olmamamız için gerekli tedbirleri almaya çalışırken, bizlerin de evlerimizde kalarak ve toplumsal izolasyona katkı sunarak bu hastalıktan ve illetten bir an önce kurtulmamıza yardımcı olmalarıdır.
Bu duygularla halkımıza çekmiş oldukları bu sıkıntılı günlerde Mevla’dan sabır diliyorum. Alınan önlemlere uyarak devletimizin kolluk kuvvetlerine zorluk çıkarmayan halkımıza bir kez daha teşekkür ederken, bu virüs sebebiyle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
MHP AKYAZI İLÇE
BAŞKANI ALİ DERTLİ

MHP İlçe Başkanı Dertli; Her Şerde Bir Hayır Vardır !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir