Minik Çocuklar ”Geçmişe İz Geleceğe Biz”Diyerek İlçe Merkezinde Çöp Topladılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişe İz Geleceğe Biz

Bugün Akyazı İlçemizde güzel bir etkinliğe imza atıldı.

Akyazı’da ‘Geçmişe İz Geleceğe Biz projesi’ kapsamında İlçe Milli Eğitim, Müftülük ve İlçe Spor Müdürlüğü’nce caddedeki çöpler toplandı.

Geçmişe İz Geleceğe Biz Projesi kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa çevre temizlik farkındalık faaliyeti gerçekleştirilmiştir.
Yeşil Akyazımız’ın üç farklı yönünden yola çıkan ve faaliyet sonunda Kubbeli Cami önünde buluşan üç güzide kurumumuzun başlarında eğitmenleri ile gönlü güzel öğrencileri, kendilerine belirlenen istikametlerde yollarda bulunan ve aslında çöp kutusuna layık olan atık ve izmaritleri toplayarak çöp kutusuna attılar.
Aslında az bir zahmetin “Aslan yattığı yerden belli olur.” sözünü yansıtması gerekirken, daha sonra engelleyemediğimiz çevre felaketlerine neden olmaması için hijyen koşullarına uygun şekilde temizlik farkındalığı yaptılar.
Söz konusu etkinliğe Akyazı Belediyesi adına başkan yardımcısı Mehmet Öztürk ve Kızılay İlçe şube Başkanı Mustafa Birincioğlu’da katıldılar. Kurumlar adına konuşma yapan Gençlik ve Spor Akyazı İlçe Müdürü Adem Altun öğrencilere teşekkür ederek, buradaki hassasiyetin hayatın her safhasında muhafaza edilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Yıl boyu devam edecek faaliyetlerde üç kurumumuz adına emek veren öğretici ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

Minik Çocuklar ”Geçmişe İz Geleceğe Biz”Diyerek İlçe Merkezinde Çöp Topladılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir