Moriwaki Kupası Seçmeleri Akyazı’da!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarışçı olmak isteyenlere Kenan Sofuoğlu ve Yamaha Motor Türkiye‘den müjde geldi: “Moriwaki Kupası Seçmeleri Akyazı’da!”
Ülkemizde birçok yetenekli genç, gerekli şartlar sağlanamadığı ve bir motosiklet ile piste çıkma fırsatı yakalayamadığı için yarışma hayallerini gerçeğe dönüştüremiyor. Sakarya Akyazı’da bulunan kendi pistinde gençlere yardımcı olan Kenan Sofuoğlu 2016 yarış sezonu için Moriwaki Kupası‘nda yarışacak gençleri seçecek. Kenan Sofıuoğlu‘nun ilgili video açıklaması bu haberin en altında mevcut!
Sponsor Yamaha Motor Türkiye
2016 yılında ülkemizi Moriwaki Junior Cup’ta temsil edecek sporcuların seçmeleri de 7-8 Kasım tarihinde Akyazı Kenan Sofuoğlu yarış Pisti’nde yapılacak. 12-15 yaş arası bütün sporculara açık olacak seçmeler, Dünya şampiyonu sporcumuz Kenan Sofuoğlu’nun gözetiminde gerçekleştirilecek. Seçmelere katılacak sporcular sponsor Yamaha Motor Türkiye tarafından sağlanan Yamaha YZF-R25 motosikletleri kullanacak.
Her yıl yenilenmesi beklenen yarışçı seçmeleri projesi için Kenan Sofuoğlu ve Yamaha Motor Türkiye başta olmak üzere Türkiye Motosiklet Federasyonu‘nu tebrik ederiz.
Supermoto Şampiyonası’da Aynı Tarihte
Türkiye Süpermoto Şampiyonası’nın 6. Ayak yarışı 7-8 Kasım 2015 tarihinde Moriwaki Kupası’nın seçmeleriyle birlikte Akyazı’da yapılacak.

Moriwaki Kupası Seçmeleri Akyazı’da!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sporcu derken herhangi bir sporcu belgesi lazım mı yoksa motor kullanan bütün 12-15 yaş arası çocuklar mı acaba

    Cevapla