Müftülük,Üniversite Ve KYK ”Vefalı Gençlik” Yolunda Kol Kola (video-haber)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MÜFTÜLÜK, ÜNİVERSİTE, KYK VEFALI GENÇLİK YOLUNDA

Akyazı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Mevlidi Nebi teması olan VEFA TOPLUMU başlığı adı altında  üniversitemiz Akyazı kampüsünde eğitim gören ve KYK Akyazı Yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler tertip etti.Etkinlik kapsamında Okul bahçesinde öğrencilere Tavuklu pilav ikramında bulunulurken çeşitli eğlenceli oyunlar oynandı ve kazananlara hediye takdim edildi.

Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu müdürü Prof.Dr.Azize Alaylı ve İlçe Müftüsü Kamil Özcan Demir önce birlikte sıradaki öğrencilere yemek servisi yaptılar daha sonra yemeklerini yemek içinde sıraya girerek büyük takdir topladılar.

Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi Sekreteri Sertaç Koç ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Yusuf Şahinoğlu etkinliğin başından sonuna kadar takip ederek hem gelen misafirlerle ilgilendiler hem’de organizasyonun sağlıklı yürümesi ve amacına ulaşması  için çaba sarf ettiler.

Akyazı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Abdurrahman Baysal; Etkinliğin oluşmasında ve devamında emeği geçen herkese teşekkür ederiz dedi.

Etkinliğe ayrıca Akyazı Belediyesi’de Çadır ve ses sistemi kurarak destekte bulundu.

 

Müftülük,Üniversite Ve KYK ”Vefalı Gençlik” Yolunda Kol Kola (video-haber)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir